KRISTIJAN GLEDA U JEDNU TAČKU, A OSTALI NE REAGUJU! Ukućani Bele kuće ne mogu da DOĐU SEBI, nakon žurke nepepoznatljivi! VIDEO

Veliki šef budio je zadrugare domaćim hitovima, a njima nikad teže nije bilo da otvore oči i započnu dan nakon sinoćnje žurke.

foto: Pritnscreen

Naime, mnogi od njih uopšte nisu reagovali na muziku, već su nastavili da spavaju, kao da se oko njih ne dešava ništa.

foto: PritnscreenTakođe, mnogi od njih su gotovo neprepoznatljivi, a ukućanke potpuno drugačije izgledaju bez šminke što se sada i jasno vidi. 

foto: PritnscreenKristijan Golubović probudio se među prvima, ali je samo gledao u jednu tačku i nije ništa govorio, dok su njegovi ostali cimeri pokušavali da otvore oči. 

foto: PritnscreenInače, kada je žurka sinoć počela, zadrugari su se opustili  i našli način da uživaju, a svako je izabrao svoje društvo.

Iako su danima u razmiricama i ne nalaze rešenje za svoj odnos, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša uplovili su ponovo u mirnu luku, kao nekada, kada je ljubav, kako oni kažu prijateljska, cvetala. Simova mu je prišla i izvinila se za svoje igrice, u kojima mu je terala inat, pa ga uporedila sa svojim bivšim dečkom:

– Ja kad teram inat, teram ga više sebi. Mateju sam volela najviše na svetu, pa sam tako – govorila je Tara.

foto: Printscreen- Ja sam ti drug. Mani me toga. Ako smo drugari, moram da plovim normalno kroz rijaliti – poručio je Ša.

Tokom čitave večeri, kao i prethodnih nekoliko dana, Vladimir Tomović trudio se da osvoji Teodoru Bilanović, pa joj je bio maksimalno posvećen i nije se odvajao od nje. Oni su ćaskali i đuskali, a kako bi joj stavio do znanja da sa njom ne igra rijaliti igrice, po kojima je inače poznat, poručio joj je da je spreman i za brak:

foto: Pritnscreen- Ja veze to… Ja sam za brak, dete… Koja je poenta ljudskog roda, ako muškarci i žene neće da se razmožnavaju? U mojim godinama nema više vremena za ludiranje – rekao je Tomović Teodori.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x