ASPEKTI PLANETA SU VEOMA OPASNI: Tragična sreda nažalost neće biti jedina. Astrolog Boban Vujović upozorava: BUDITE VEOMA OPREZNI!



Današnji dan obeležile su velike tragedije, a na svakih pola sata, ove srede stizale su strašne vesti iz Crne hronike. Rano ujutru četvoro Srba tragično je nastradalo u Nemčkoj, dečak je pooginuo na Košutnjaku, teške saobraćajke dešavale su se tokom celog dana.

Naučnici imaju svoja objašnjenja, počev od uticaja vrućeg vetra na psihu, sve do umora i halucinacija. Međutim, astrologija takođe proučava ovaj fenomen.

Astrolog Boban Vujović za Kurir navodi da je pun mesec (24.06.2021.) od danas svojim delovanjem već krenuo da unosi nesanicu, neizdrž i lunatičko ponašanje. Sve to ima svoju prethodnicu, dodaje sagovornik.

– Hteli mi to da priznamo ili ne, kosmička dešavanja i kretanje nebeskih tela svojim postojanjem svakako upozoravaju na moguća dešavanja na Zemlji. U astrologiji važi pravilo da, kada se naprave retki aspekti udaljenih planeta, u ovom slučaju Saturna, planete koja se odnosi na ograničenja, krutost u svakom smislu i odbijanje bilo kakvih promena, kao i Urana, planete promena, revolucije i naučnih dostignuća, tada se dešavaju velike promene, kako na individualnom tako i na globalnom planu. Nebeska mehanika planeta nam je već ukazala 1988. kada su ove dve planete bile na istom stepenu u znaku Strelca i nagovestile velike promene, rušenje Berlinskog zida, raspad SSSR-a, Čehoslovačke i Jugoslavije – objašnjava Vujović.

Boban Vujović foto: Printscreen

– Ova 2021. godina je ponovo u ciklusu ove dve planete koje su već napravile aspekt u odnosu na Zemlju u februaru i junu, a biće još jedan i u decembru. Upravo ovi aspekti i naznačuju velike promene. Mnogi astrolozi najavljivali su pre par godina da dolaze revolucionarne socijalne promene i evo stigla je godina puna iznenađenja i neizvesnosti jer Saturn i Uran nagoveštavaju mnoga neočekivana dešavanja. Ovo je period unutrašnjeg sukoba između nezavisnosti i odgovornosti. Pokušaj da se bude odgovoran i lojalan a u isto vreme slobodan i nezavistan je težak zadatak koje nam ove dve planete postavljaju. Tako da se ovih dana može doživeti iznenadni prekid saradnje, promene u karijeri kao i prekid političkih, poslovnih ili emotivnih veza. U odnosu na februar i decembar kada će se ponoviti ovaj nezgodan aspekt, ovaj junski ima naročito jak uticaj jer je potpomognut Marsom u znaku Lava koji pravi opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom, što samo pojačava stres, neizvesnost i strah koji se oseća u vazduhu. Ovih dana ponovo se crna hronika puni tragičnim događajima i takav trend zadržaće do kraja meseca juna – upozorava Boban Vujović, dodajući da svi moraju da budu na oprezu.

– Pun mesec 24.06.2021. od danas svojim delovanjem već je krenuo da unosi nesanicu, neizdrž i lunatičko ponašanje. Merkur stoji na nebu, ne ide ni napred ni nazad, stoji i ne razmišlja, nema logičnog posmatranja i objašnjenja, samo instikt i akcija. Zato danas treba biti oprezan da ne dođe do sukoba sa pretpostavljenima na poslu ili vlastima. Moguće su nesuglasice i iznenadni izlivi besa i ljutnje, naročito za one rođene od 2.- 4. februara, maja, avgusta i novembra bilo koje godine. Njihovo Sunce u natalnoj karti je sada napadnuto od strane ovih loših planeta i upravo će osobama rođenim ovih datuma će biti najteže da se povinuju nekim novim pravilima za koje smatraju da su rigidna i ograničavajuća. Neka negativna dešavanja iz njihove bliske prošlosti dolaze sada na naplatu – navodi astrolog.

– Generalno, ovo leto 2021. će aktivirati mnoge reforme oko socijalnih pitanja, ali i dolazi do sukoba i zavođenja reda, politike represije, straha i novih zabrana. Jednostavno rečeno, ovo je aspekt rušenja starog sistema koji je u dekadenciji, a početak leta 2021. ukazuje na neminovne promene koje se moraju dogoditi zarad neophodnog napretka i razvoja društva. Ovo je idealno vreme da se zapitamo šta ne valja, da pokušamo bar da se promenimo kako ne bi živeli u stalnom strahu za opstankom – zaključuje Vujović.

(Kurir.rs)

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare