Policija sumnja da je ubio prijatelja, KOMŠIJE U ŠOKU

S.S (38) uhapšen je danas popodne zbog sumnje da je povezan sa smrću komšije Slađana S. (33) iz sela Prilepac kod Vlasotinca čije je telo pronađeno u kući koja je u vlasništvu ujaka preminulog mladića. Kuća se nalazi na oko 100 metara od kuće njegovih roditelja.

Još uvek nije poznato da li je reč o samoubistvu ili ubistvu, s obzirom na to da je imao povrede glave.

“Telo je poslato na obdukciju da se proveri tačan uzrok smrti. Povreda na glavi je bilo, ali ne može se sa sigurnošću tvrditi da je reč o ubistvu. Ipak, S.S. je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 časova, a istragom će biti utvrđeni svi detalji vezani za to kako je smrt nastupila – rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem”, navodi izvor iz istrage za Kurir.

Navodno S.S je uhapšen u svojoj kući a u njoj su na njegovoj garderobi pronađeni tragovi krvi. Odeća će biti analizirana kako bi bilo utvrđena o čijoj krvi se radi.

Pročitajte još...  MAŠTAM O BAJKOVITOM VENČANJU, ŽELIM DA BUDEM PRINCEZA! Milica Pavlović iskreno o LJUBAVNOM životu, priznala da ima PUNO UDVARAČA!

“Slađan je poslednji put viđen sa S.S sa kojim se intezivno družio a i živeli su u komšiluku. Viđeni su zajedno veče uoči tragedije kod prodavnice oko 21.30 sati. Šta se desilo posle toga niko ne zna. Da li su zajedno otišli u tu kuću ili ne. Inače, ta kuća pripada njegovom ujaku i Slađan je često boravio u njoj jer ujak retko dolazi”, kaže jedan od komšija. On dodaje da je Slađan živeo skromno i povučeno. – Nije se ženio. Ne znam ko bi mogao tako nešto da uradi. Iskreno sumnjam i da j eto uradio S.S. družili su se – rekao je komšija.

Kurir,rs/J. R.

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x