Razbojnik se šokirao kada je shvatio kakva sila mu je grunula na vrata

Ono što se obično vidi samo u akcionim filmovima, zabeležio je čitalac Kurira koji je poslao snimak upada tima interventne policije i inspektora UKP u “štek” stan na Karaburmi gde se sakrio razbojnik, osumnjičen za pljačku menjačnice. Ali, u pravom životu, za razliku od filma, nema dublova i sve je moralo da bude savršeno. A tako je i bilo. 

Sve se odigralo munjevito, u nekoliko sekundi, kako pljačkaš ne bi imao vremena ni za beg ni za otpor. Akcija je dobro uvežbana i nema mesta za greške. Sve počinje kada se u jednom trenutku čuje šapat jednog policajca.

“Ajmo sad…”

foto: KurirDvojica krupnih momaka, su samo šest udarca “ovnom” razvalili metalna vrata, a u istom trenutku upadaju trojica policajaca sa oružjem na gotovs, jer osumnjičeni mogu da pruže otpor. 

Pročitajte još...  SEAD TURČALO: 'Najveću prijetnju za sigurnost BiH predstavlja ekstremno političko djelovanje SNSD-a i HDZ BiH'

“Policija! Ruke gore!”

Ovakvo buđenje osumnjičeni nisu očekivali. Još bunovni, izručeni su iz toplih postelja i završili su na zemlji. 

foto: Kurir”Dole lezi! Ruke na leđa!”

Lisice su škljocnule na rukama osumnjičenog. Sve je prošlo kao što je i planirano, kao da je u pitanju vežba, bez žrtava, a cela akcija može bez problema da se prikazuje i budućim policajcima kao školski primer kako treba raditi upad u stan i hapšenje. 

Kurir.rs

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x