Razbojnik se šokirao kada je shvatio kakva sila mu je grunula na vrata

Ono što se obično vidi samo u akcionim filmovima, zabeležio je čitalac Kurira koji je poslao snimak upada tima interventne policije i inspektora UKP u “štek” stan na Karaburmi gde se sakrio razbojnik, osumnjičen za pljačku menjačnice. Ali, u pravom životu, za razliku od filma, nema dublova i sve je moralo da bude savršeno. A tako je i bilo. 

Sve se odigralo munjevito, u nekoliko sekundi, kako pljačkaš ne bi imao vremena ni za beg ni za otpor. Akcija je dobro uvežbana i nema mesta za greške. Sve počinje kada se u jednom trenutku čuje šapat jednog policajca.

“Ajmo sad…”

foto: KurirDvojica krupnih momaka, su samo šest udarca “ovnom” razvalili metalna vrata, a u istom trenutku upadaju trojica policajaca sa oružjem na gotovs, jer osumnjičeni mogu da pruže otpor. 

Pročitajte još...  Novozaraženih 2.561, preminulo 15, ponovo raste broj obolelih na respiratorima

“Policija! Ruke gore!”

Ovakvo buđenje osumnjičeni nisu očekivali. Još bunovni, izručeni su iz toplih postelja i završili su na zemlji. 

foto: Kurir”Dole lezi! Ruke na leđa!”

Lisice su škljocnule na rukama osumnjičenog. Sve je prošlo kao što je i planirano, kao da je u pitanju vežba, bez žrtava, a cela akcija može bez problema da se prikazuje i budućim policajcima kao školski primer kako treba raditi upad u stan i hapšenje. 

Kurir.rs

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x