NAJNOVIJE
margin-top: 36px;

IDEMO, ŽELJKO, TI I JA U BOSNU, HOĆU DA IZAĐEMO ODAVDE! Miljana kroji velike PLANOVE sa Zolom, njega zanima samo ZAJEDNIČKI BUDŽET

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u rehabilitaciji kako bi porazgovarali o svom odnosu, ali i o pomirenju na kome Miljana insistira. 

– Da li me voliš? – pitala je Miljana.

– Vidiš sama valjda, rekao sam – odgovorio je Zola.

– Da li ti je žao bar malo što me mučiš? Ja te mnogo volim, Lazare… Ležim u krevetu i razmišljam zašto te volim, nikad me nisi branio od drugih – nastavila je Kulićeva.

foto: Pritnscreen- Kako kad si kriva u mnogim situacijama – odgovorio je Zola.

– Ne može niko da ti bude preči od mene. Moraš da budeš pažljiviji, da mi kuvaš kafu, jedno jutro ti, jedno ja, isto tako i doručak – poručila je Miljana.

– Ako bude sve kako treba posle mog rođendana, bićemo zajedno u budžetu. Uzimamo zajedno hranu i ja ću da spremam – poručio je Čolić.

– A gde ćemo bračni krevet da nađemo? – pitala je Miljana.

Pročitajte još...  SAVA JANJIĆ ŠOKIRAO SVET FOTOGRAFIJAMA CRKVE U SAMODRAŽI! Albanci pretvorili srpsku svetinju u smetlište i JAVNI TOALET u selu

foto: Pritnscreen- Videćemo, to je najmanji problem. Možda ćemo da budemo ovde malo. Ali odnose nećemo da imamo ako se pomirimo, i da se desi pomirenje – odgovorio je Zola.

– A zašto pričaš ako? Idemo na more. Moramo da treniramo, da izađemo odavde koliko toliko zgodni, da ne prave cirkus od nas. Što da ne skinemo 30 kilograma? Ja imam volju, hajde zajedno. A ti, imam i ja zahteve. Prvo stvari sve pod konac, žao mi je kako se ophodiš prema stvarima. Hoću odavde da izađemo Željko, ti i ja. Idemo u Bosnu nekoliko dana kod teta Bose, da vidimo gde ćemo na odmor, ne ideš bez mene nigde – rekla je Kulićeva.

Kurir.rs/I.B. 

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x