VOLI BESNA KOLA A SAD PREŠAO I NA BRODOVE! Evo kako Darko Lazić uživa na LUKS jahti okružen ženama, a ovo mu je stalno u rukama



Pevač Darko Lazić, koji je poznat po tome da voli da uživa u životu i da bude u društvu lepih žena i prijatelja, snimljen je kako uživa na luksuznm brodiću na Savi.  

foto: Ata Images

Naime, pevač izgleda sem što voli besna kola i jake motore, sad uživa i na vodi, a okružen je sve vreme bio ženama i prijateljima. U jednom trenutku se odvojio od prijatelja, ne ispuštajući telefon iz ruke. 

foto: Ata Images

Posle obavljenog razgovora, bio je zadovoljan i pozirao je palubi u kariranom odelu. Izgleda da je vest koju je dobio bila veoma lepa ili nije dobio packe od verenice Marine, budući da je opet snimljen u društvu devojaka. 

foto: Ata Images

Podsetimo, čim je njegova bivša supruga objavila da se udaje za Danijela, Lazić je na društvenoj mreži objavio kako se provodi sa dve crnke u luksuznoj jahti na Savi. 

Naime, Darko Lazić, kako je poznato, snima spot na jahti i neizostavno je se u njemu pojave i lepe žene. 

kurir.rs

Bonus video:

00:17
DARKO LAZIĆ U ZAGRLJAJU OVE PLAVUŠE: Zvezda Granda bila sa pevačem u kafani, njoj sevnule gaćice, a on joj pokazao SREDNJI PRST

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare