LEŠ JE POLA SATA PLUTAO REKOM, PROŠAO JE I ISPOD TVRĐAVSKOG MOSTA! Prolaznici su bili UŽASNUTI PRIZOROM (FOTO)

2449317 slika utopljenikk ff

Muškarac Z. M. (60) utopio se u Nišavi danas, a vatrogasci su leš izvukli iz reke u blizini nekadašnje fabrike Vulkan, prema naselju Medoševac. Telo je izvučeno na obalu oko 13,30 sati, a leš je plutao rekom više od pola sata. Telo je prošlo i ispod Tvrđavskog mosta u centru grada gde su ga videli mnogi prolaznici.

– Za sada može da se kaže da je dežurni zamenik tužioca naložio obdukciju tela, a nakon toga će se znati više o utopljeniku – rekao je za Kurir Borislav Radonjić, portparol Višeg suda u Nišu.

Telo je prvi put uočeno negde u visini Gradske toplane tako da se u gradu prepričava da je nesrećni čovek skočio s pešačkog mosta. Ipak, ta informacija za sada nije potvrđena jer pojedini očevici navode da Z.M. šetao pored Nišave kada se okliznuo i pao.

– Reka je dosta brza danas i na nekim mestima duboka oko dva metra. Njega je uhvatio brzak tako da nije uspeo da se uhvati za neku granu da bi se spasao. Dva čoveka su pokušala da ga izvade, pružali su mu ruke, ali nisu u tome uspeli – ispričali su pecaroši “Kuriru”.

(Kurir.rs / M.S.)

Kurir

Autor: Kurir

Pročitajte još...  Odao se alkoholu zbog porodičnih problema!
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x