Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

LEŠ JE POLA SATA PLUTAO REKOM, PROŠAO JE I ISPOD TVRĐAVSKOG MOSTA! Prolaznici su bili UŽASNUTI PRIZOROM (FOTO)

Muškarac Z. M. (60) utopio se u Nišavi danas, a vatrogasci su leš izvukli iz reke u blizini nekadašnje fabrike Vulkan, prema naselju Medoševac. Telo je izvučeno na obalu oko 13,30 sati, a leš je plutao rekom više od pola sata. Telo je prošlo i ispod Tvrđavskog mosta u centru grada gde su ga videli mnogi prolaznici.

– Za sada može da se kaže da je dežurni zamenik tužioca naložio obdukciju tela, a nakon toga će se znati više o utopljeniku – rekao je za Kurir Borislav Radonjić, portparol Višeg suda u Nišu.

Telo je prvi put uočeno negde u visini Gradske toplane tako da se u gradu prepričava da je nesrećni čovek skočio s pešačkog mosta. Ipak, ta informacija za sada nije potvrđena jer pojedini očevici navode da Z.M. šetao pored Nišave kada se okliznuo i pao.

Pročitajte još...  U GLUMI SAM ZAVRŠILA SLUČAJNO PRAVO SA MODNE PISTE! Milica Milša seća se svojih početaka, pa otkrila šta će biti u IGRI SUDBINE!

– Reka je dosta brza danas i na nekim mestima duboka oko dva metra. Njega je uhvatio brzak tako da nije uspeo da se uhvati za neku granu da bi se spasao. Dva čoveka su pokušala da ga izvade, pružali su mu ruke, ali nisu u tome uspeli – ispričali su pecaroši “Kuriru”.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

(Kurir.rs / M.S.)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x