Najefikasnije biljne kapi za čišćenje krvnih sudova i regulisanje visokog krvnog pritiska!

Krvni pritisak je sila kojom krv deluje na zid krvnog suda. On varira u zavisnosti od snage srčane funkcije, elastičnosti arterija, ukupnog zdravstvenog stanja, uzrasta, fizičke kondicije i životnih navika.

Koji su efekti hipertenzije (povišenog krvnog pritiska) na organizam?

Nažalost, hipertenzija često može biti neprimetna i može oštetiti organizam i pre nego što simptomi postanu očigledni.

Može oštetiti arterije što dovodi do taloženja masnoća u njima i ograničava protok krvi – što su zapušenije to im je slabiji protok, što je slabiji protok veće su šanse za srčani udar i šlog. Zbog hipertenzije, srce previše radi. Ona prisiljava mišiće srca da pumpaju češće i većom snagom, što vodi ka uvećanom, proširenom srcu koje povećava rizik za pojavu aritmija, srčani napad, oštećenje mozga, iznenadnu smrt…

Pročitajte još...  Mnogo si se zaigrala, neće biti lepo!

Reagujte na vreme i poboljšajte i održavajte protok u arterijama neometan, a krvni pritisak u normali. Najefikasniji saveznik u borbi za bolje zdravlje jesu biljne kapi Hiper Drops.

foto: PromoHiper Drops biljne kapi su organski dodatak ishrani. Prirodne komponente biljaka deluju na faktore koji pokreću bolest, odnosno poboljšavaju čišćenje krvnih sudova, mogu pomoći u smanjenju telesne težine i smanjenju nivoa stresa. Biljni ekstrakti sadrže veliku količinu vitamina, kiselina, aktivnih elemenata u tragovima. Pomažu u uklanjanju nervoze, poboljšavaju srčanu aktivnost, cirkulaciju krvi, uništavaju krvne ugruške i jačaju krvne sudove.

Aktivne supstance Hiper Drops kapi:

Glog – primarno se koristi za lečenje bolesti povezanih sa srcem i krvnim sudovima
Imela – jača odbrambene snage organizma, reguliše krvni pritisak
Rusomača – koristi se zbog ubrzanog pulsa i niskog pritiska sa slabim radom srca.
Neki od ostalih sastojaka su: Crataegus, Visci, Bursa – pastori, Urticae, Valeianae, Plantaginis, Salvie.

Pročitajte još...  GLUMAČKE VELIČINE, A ŽIVE SKROMNO! Komšije sa Medaka razotkrile Olgu i Peleta, vuku kolica za pijacu, a tek šta su im rekli o deci

Hiper Drops biljne kapi naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.590 rsd.

*Ukoliko naručite 2 bočice, treću dobijate gratis.

(Promo – tekst / Foto: Profimedia)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x