POČELA ŠTEDNJA! Rada Manojlović OTKAZALA garažu za auto, skupo joj da plaća 120 evra mesečno!



Pevačica Rada Manojlović, kao i svi ostali estradnjaci, više od godinu dana nije imala posla i to se odrazilo na njen kućni budžet, zbog čega je bila prinuđena da otkaže garažu u zgradi koju je godinama iznajmljivala.

foto: Ana Paunković

Prema našim saznanjima, pevačica od početka juna svog ljubimca, skupoceni „rendž rover“, parkira na ulici gde su obeležena mesta za automobile. U zgradi u kojoj iznajmljuje stan godinama je rentirala i garažno mesto, ali 120 evra svakog meseca postao je prevelik izdatak za nju. Kiriju za stan plaća nešto više od 400 evra, rekle su nam njene komšije kad smo tokom jučerašnjeg dana posetili Crveni krst, gde je stacionirana Manojlovićeva.

foto: Kurir

– Retko je viđam u poslednje vreme, mislim da ona i nije u Beogradu. Valjda je bila kod oca u Četerežu ili kod dečka Harisa Berkovića u Bosni, uglavnom u Beogradu nije bila puno tokom trajanja korone. Znam da stan plaća oko 400 evra, tako sam čula. Sigurno joj je bilo puno da plaća i zakup garaže kad već nije bila u Beogradu – rekla nam je jedna stanarka iz Radine zgrade, ne želeći da joj pominjemo ime.

foto: Kurir

Zaista, kako je naš izvor i naveo, na parking mestu zatekli smo Manojlovićkin auto u petak po podne. Sutradan, u nameri da proverima naša saznanja, ponovo smo otišli do Crvenog krsta i tada smo takođe videli njena kola na ulici, pa nema sumnje da je pevačica definitivno otkazala zakup garaže koju je godinama rentirala.

foto: Vladimir Šporčić

Rada nam se juče nije javljala na pozive.

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko meseci priznala da je prinuđena da proda zemljište koje je kupila dok je imala novca, zbog toga što više od godinu dana nije zaradila ni dinar.

– U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila pre dve godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da imam novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cenu, ali videćemo još šta i kako – kazala je tada Rada.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:07
Rada Manojlović čestita Novu godinu čitaocima Espresa!

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare