Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Ubica koristio kineski KALAŠNJIKOV, a imao i ovo oružje!

Foto: Profimedia, Facebook/Branko Koloper

Motiv četvorostrukog ubistva i samoubistva u Vodicama i Šibeniku u subotu je poslovne prirode u vezi s predstojećim stečajnim postupkom, izjavio je danas načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić.

U Vodicama je ubijen 47-godišnji šibenski preduzetnik Tedi Slamić, a u Šbeniku 42-godišnji preduzetnik Toni Šparada, 62-godišnja stečajna upravnica Radojka Danek i njen 63-godišnji suprug.

Osumnjičeni 57-godišnji ubica Branko Koloper, vlasnik pekarskog lanca Djelo, preksinoć je pronađen mrtav pored automobila u vodičkom zaleđu.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Kostanić je na konferenciji za novinare rekao da je u istrazi utvrđeno da je ubica koristio automatsko oružje kalibra 7.62, kineska verzija “kalašnjikova”.

“Osim tog oružja, utvrdili smo da je posedovao pištolj, pušku sa optikom i 302 komada municije”, rekao je Kostanić i dodao da je oružje bilo u ilegalnom posedu, kao i da se vodi istraga o njegovoj nabavci. 

Pročitajte još...  Kruševac dobio vredno umetničko delo!

Kostanić je rekao i da ništa nije ukazivalo da bi se ovaj zločin mogao dogoditi, da je reč o stečajnom postupku, koji je se nastavlja u komunikaciji sa Trgovinskim sudom.

“Radilo se o poslovnom sastanku koji je dogovoren u tom skladištu, i trebalo je da bude održan između četiri osobe. Tri ubijene i ubice”, rekao je Kostanić.

Dodao je da je na mestu ubistva pronađeno 16 čaura automatskog oružja, a u automobilu 47-godišnjaka 21 čaura.

Kurir.rs / Tanjug,  

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x