ELENA KARIĆ NAPUŠTA SRBIJU! Prodala Jeleni Đoković vilu pa se seli u Toskanu, a evo šta će uraditi sa LUKSUZNIM nameštajem

Foto: Printscreen/Instagram

Elena Karaman Karić uskoro napušta Srbiju i Kosmaj gde je imala velelepnu vilu od dva miliona evra, koju je prodala Jeleni Đoković.

Kako kaže izvor blizak dizajnerki nameštaja i sada već bivšoj ženi Jugoslava Karića, Elena je odlučila da se preseli u Toskanu, gde je 2012. godine počela sa izgradnjom kuće i nekoliko godina kasnije je završila.

– Nakon razgovora sa mužem, Elena je rešila da proda kuću na Kosmaju koju su zajedno izgradili. S obzirom na to da je njihov razvod bio buran, te da ga je izbacila iz kuće, ovo je bio jasan sled događaja. Novac od prodaje kuće će podeliti, dok se Jugoslav složio sa tim da njegova bivša supruga zajedno sa decom otputuje u Toskanu gde imaju velelepnu kuću i veliko imanje – otkriva izvor blizak paru.

– Sasvim je sigurno da će neke od skupljih komada nameštaja ipak iseliti iz vile i prebaciti u Toskanu, a ono što ne bude mogla da transportuje uzeće njen suprug Jugoslav, koji je nedavno iznajmio stan u centru Beograda jer ga je Elena izbacila iz kuće – otkriva izvor.

– Tačno je! Ona upravo privodi kraju skicu hrama koji planira da izgradi i to u Toskani. S obzirom na to da imaju ogromno dvorište ispred kuće u Italiji, Elena će upravo tamo izgraditi jedan mali hram u kojem će izvoditi svoje rituale – otkrio je list.


Dizajnerka kupila imanje usred šume

Iako će se uskoro preseliti u Italiju, Elena, kako saznajemo, planira da deo vremena provodi i u Srbiji, te je nedavno kupila imanje usred šume gde planira da izgradi novi dom. Tako je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi lokacija na kojoj će biti smeštena njena novi kuća.

– Počastvovana sam što ću baš ja biti čuvar ovog magičnog parčeta zemlje. Nova kuća i novi početak – napisala je Elena uz fotografije na kojima sa osmehom šeta kroz šumu i ujedno poručila da je reč o začaranom mestu.

– Povezujem se sa duhovima prirode i tražim pravo mesto na kome će stajati moja nova kuća – objasnila je dizajnerka na koji način bira lokaciju za novi dom.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/alo

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x