Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Načelnik Generalštaba sagledao organizaciju života i rada u jedinicama (FOTO)

Foto: Ministarstvo odbrane

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović obišao je danas deo jedinica Vojske Srbije u garnizonu Prokuplje i garnizonskom mestu Kuršumlija, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Tokom obilaska, Mojsilović je sagledao organizaciju života i rada, stanje, operativne i funkcionalne sposobnosti jedinica 3. brigade Kopnene vojske i 224. centra za elektronska dejstva u kasarnama “Toplički ustanak” i “Ratko Pavlović Ćićko”.

Komandanti bataljona i diviziona razmeštenih u ovim kasarnama izvestili su o stanju u svojim jedinicama, stepenu realizacije težišnih zadataka i planovima za predstojeći period.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Načelnik Generalštaba je ovom prilikom informisao pripadnike jedinica o aktuelnom stanju u Vojsci Srbije, prioritetima razvoja i planovima za dalje unapređenje operativnih sposobnosti i materijalnog položaja pripadnika Vojske Srbije.

Pročitajte još...  Na Vidovdan da nađemo konačan izlaz iz ove epidemije

Izražavajući zadovoljstvo zatečenim stanjem, načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović odao je priznanje pripadnicima 3. brigade Kopnene vojske i 224. centra za elektronska dejstva na odanosti otadžbini i vojnom pozivu i profesionalnom izvršavanju zadataka od vitalnog značaja za Vojsku Srbije i bezbednost Republike Srbije, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x