Iskoristi me dok sam ovde! VIDEO

Jelena Batos je povela Nenada Aleksića Ša u šetnju, kako bi porazgovarali o svemu što se reperu dešavalo u proteklom periodu.

foto: Printscreen/Pink

– Ako sam ja došla, zamisli šta sve može da se dešava i koliko je sati – rekla je Jelena.

– Šta je poenta? – pitao je Ša.

– Da ti pokažeš ko si ti, kakva si osoba, koliko srce imaš – komentarisala je Jelena.

foto: Printscreen/Pink

– Kako možeš da budeš sa onakvom devojkom? Nenade niko nije vredan da ti izgubiš autoritet koji si gradio godinama. Kao što si rekao da je naša priča specifična? – pitala je Jelena.

– Znam sve, znaš moj život od A do Š – dodao je Ša.

– Zato sam došla da pokažem to. I kada izađeš odavde, ljudi treba da vide kakav si ti. Tara je takav karakter, takva vrsta osobe… Da te uništi tako, Nenade, 40 godina… Halo bre, ti i ja smo se… Nismo imali telefone. Pogledaj gde si došao, dokle si stigao, i takva vrsta osobe da ti… Slušaj sada, imaš mogućnost da pokažeš ko si i šta si. Sada nisi sam, sada igramo igru, i pokazujemo tvoje pravo lice. Ja sam tvoj tobogan! Sve što si radio i gradio… – nastavljala je Jelena.

Pročitajte još...  Nije bilo fizički teških scena, ali jeste emotivnih

foto: Printscreen/Pink

– Ja nisam ovde došao da patetišem – komentarisao je Ša.

– Nemoj samo ovde da me kanališ, po ćoškovima, ili nešto. Ja sam ovde da pokažem drugu sliku tebe Nenade – dodala je Jelena, pa nastavila:

– Izgubio si realnu sliku svega, da dopuštaš da te neka devojka bije… Ne pričam o Tari, pričam o svemu. Je l’ ti drago što sam došla? – pitala je.

– Da, ti me znaš kakav sam – rekao je Ša.

– Ja te poznajem i pre Ivane, ja ću da pokažem ko si – dodala je Jelena.

– Da nije kasno? – pitao je reper.

– Nikad nije kasno, imaš 40 dana. Ti više ne znaš ni ko si ni šta si. Iskoristi me dok sam ovde – rekla je Jelena potom.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:11
KIJA OTPUTOVALA U CRNU GORU, PA NAIŠLA NA RADANOVIĆE! Kockareva objavila precrtanu tablu s prezimenom BIVŠEG MUŽA! (VIDEO)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x