Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Španska policija uhapsila BANDU LOPOVA koja je harala u tržnim centrima

Foto: Profimedia/Ilustracija

Španska policija uhapsila je državljanku Bosne i Hercegovine (41), njenu sestričinu (16) i Italijana (20) zbog sumnje da su pokušali da ukradu kasu sa više od 1.000 evra gotovine u jednom tržnom centru!

Kako piše portal Laverdad, privatno obezbeđenje prodavnice obavestilo je upravu o krađi i zadržalo žene do dolaska policije.

– Pregledom sigurnosnih kamera utvrđeno je da je tinejdžerka ušla u TC u pratnji momka, a da su potom obavestili o situaciji troje “kolega” iz bande – navodi portal.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Krađa je međutim brzo razotkrivena.

– Članovi bande su se razbežali, ali su ih policajci u civilu brzo locirali i uhapsili. Krili su se u automobilu u kome ih je bilo ukupno petoro, a čak troje od njih je maloletno – pišu mediji.

Pročitajte još...  Poziv je besplatan, pratite automat! DETALJNO UPUTSTVO

Bosanska državljanka, kako tvrde, bila je vozač grupe.

– Kod osumnjičenih je pronađen veliki broj ukradenih predmeta, satovi, slušalice, bežični zvučnici, minđuše, mobilni telefoni od kojih su neki već registrovani kao ukradeni – prenose portali.

Troje maloletnih članova grupe smešteno je u nadležni centar za brigu o maloletnicima s obzirom na to da niko od članova porodice ne može da brine o njima.  

(Kurir.rs/J.I.) 

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x