NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK NA EVROVIZIJI! Srbija dala najviše bodova FRANCUSKOJ, a reakcija pevačice našeg porekla je sve DIRNULA



Srbija je ove godine na „Evroviziji“ 12 poena dala Francuskoj, 10 Finskoj i 8 Italiji.

Kada je to čula, Barbara Pravi, predstavnica Francuske na „Evroviziji“, koja je inače srpskog porekla, nije mogla da sakrije emocije. 

foto: Pritnscreen

Njoj su zasuzile oči kada je čula kako je Srbija podelila poene. Pored toga što je od strane naše zemlje najviše ocenjena za nju je ovo bilo posebno dirljivo iskustvo jer pevačica vuče korene iz Srbije.

foto: Pritnscreen

Naime, Barbarin deda s majčine strane je iz Iraka, a s očeve iz Srbije. Stoga je umetničko prezime Pravi, kako tvrdi, uzela u čast svom dedi iz Srbije.

– Osećam se Srpkinjom zato što volim svog dedu. Volim istoriju svoje porodice. Osećam se Irankom jer volim njihovu poeziju – rekla je Barbara za „Wiwibloggs“ nedavno.

Da podsetimo, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe „Hurricane“ oduvale su večeras Evropu kada su nastupile pod rednim brojem 8. u finalu „Evrovizije“.

foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B. 

Bonus video:

01:02
BORIS JE URAGANKAMA KREIRAO VRELE KOSTIME: Bilo je preko 100 sati ručnog rada i dodavanja kristala! Evo šta kaže Tijana Bogićević

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare