ZARILI MU NOŽ U VRAT! Malom Kići sečivo prošlo 3 milimetara od arterije, ZA DLAKU IZBEGAO SMRT! FOTO

Foto: printscreen ucentar

Oni su u blizini crkve u naselju Aerodrom u Kragujevcu, na raskrsnici svojim „pežoom“ udarili u automobil koji je vozio Jevremović, i tako mu preprečili put., potvrđeno nam je u kragujevačkom Višem tužilaštvu. Tu su ga napali noževima, palicama i sekirom, a zatim pobegli. Zadali su mu više udaraca, i ubode u vrat i nogu. Inače, nož mu je prošao na samo tri milimetara od arterije prilikom uboda tako da je izbegao smrt za dlaku.

Sumnja se da se radi o pripadnicima suprotstavljene kriminalne „grupe“ pošto policija ima opertivna saznanja o petorici napadača Zbog povreda opasnih po život Jevremović prebačen je u KC, ali lekari su njegovo stanje doktori ocenili kao „stabilno“..

foto: printscreen ucentar.rs

On je privatnim automobilom prevežen do Hitne pomoći i smešten je u Urgentni centar. Na lični zahtev prebačen je na WMA pošto ima posekotinu na licu i kako bi se odagnala sumnnja da je pokidan nerv, pošto privremno nije imao osećaj na levoj strani lica.

Pročitajte još...  Normalizacija odnosa Srba i Bošnjaka i politika pomirenja

U KCK su u izjavi za ucentar „odbacili takvu mogućnsot, ali kažu da nije na odmet da se sve sve još jednom proveri“

foto: printscreen ucentar.rs

Mali Kića bio je najbolji prijatelj pokojnog Radoša Joksimovića, ubijenog u septembru 2019. godine u restoranu „Neptun“. Na njega je pucao Aleksa Miloradović, koji je za to delo osuđen na 16 godina zatvora. Nakon toga, Andrija Jevremović je na leđima istetovirao njihove likove za uspomenu na veliko drugarstvo. Uhapšen je zbog sumnje da je pucao na jednog od vođa kriminalne grupe „volpeovci“ Nenada Prokića, ali je oslobođen.

Prijatelji pokojnog Joksimovića sumnjaju da je upravo ova kriminalna grupa pružila logistiku prilikom ubistva MMA borca.

 Kurir.rs/ucentar.rs

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x