TARA SE IGRA SA ŠA, SRAMOTA ME JE DA SE JAVIM NJEGOVOJ ŽENI! Oglasio se prijatelj Simove, otkrio njenu TAKTIKU!



Odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša ne prestaje da intrigira javnost, s obzirom da je reper oženjen. 

Sada se tim povodom oglasio Tarin prijatelj Ljuban koji je otkrio da se ona prema njemu ponaša kao prema reperu, ali da to radi na prijateljskoj osnovi. Ipak misli da je preterala i ne podržava njeno ponašanje.

foto: PrintscreenPrijatelj Tare Simov, Ljuban, otkriva da je podržava u rijalitiju „Zadruga“, ali da mu se ne sviđa njen odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

– Dobar sam sa Ša i njegovom suprugom Ivanom, ne mogu njihov odnos nikako da podržim. Ona u suštini pokazuje drugarski odnos. Nema hemije između njih dvoje, a Tara je dobar rijaliti igrač. Ona se tako i sa mnom ponaša. Prisna je, bliska, ljubi me, ali sve na prijateljskoj osnovi – poručuje Ljuban i dodaje:

foto: Printscreen- Isto tako znam da Ša ne bi prodao Ivanu zarad novca i voli je sigurno. Nisam se čuo sa Ivanom, čekam da sve prođe. Sramota me je i da joj pišem zbog celokupne situacije – govori Kovačević i ističe da ne podržava nasilje i agresiju koju je Tara uputila prema Miljani Kulić i Đorđu Milutinoviću

– Razumem je, ali je ne opravdavam kada se sa Miljanom polivala i čupala, kao i kada je šamarala Đorđa. Odrasla je na ulici i zato kažem da je s jedne strane razumem. Mora da se uozbilji – kaže.

foto: Printscreen/PinkKurir.rs/I.B/Blic

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare