Filipov drug se oglasio nakon jezivih skandala sa Majom, pa otkrio svoje i mišljenje Careve porodice

Skandalozne svađe, koje skoro uvek, vrlo brzo eskaliraju u nešto mnogo veće, sve su češće i češće, kad je reč o ljubavnom odnosu između Maje Marinković i Filipa Cara.

Filipov drug, Bruno, ne može da veruje da se ovo dešava i veoma je zabrinut za svog prijatelja. On je prokomentarisao svađu i skandal koji se dogodio odmah nakon završetka ”Izazovizije”, na šta je imao da kaže sledeće:

– Gledaj, trebao bi se maknuti od Maje. Ne znam zašto se ovo dopušta, da ga ovako maltretira. Ovo je katastrofa. Ovo neće stati, ona će ga diskvalifikovati. Džaba njoj govoriti, jer ona je prijatelj, ali za vezu ako nekog voli je toksična i ne može sebi pomoći. Ja sam je podržao. Bio je dogovor da bude kako treba unutra bez tuča da budu prijatelji – rekao je Bruno, pa nastavlja:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

– Po meni, treba da nađe neku donekle normalnu da ovo ne doživljava. On kao da je egzorcista, pa hoće da promeni nekog. Ovo je njegovoj familiji i meni bolno za gledati, svo ovo maltretiranje – kaže Carev drug.

Kada je reč o tome kako on, kao njegov najbolji prijatelj, gleda na sve ovo, Bruno je izjavio:

– Mislim da mu je svaka bolja od ovoga. Ovo što sada prolazi je legija stranaca, obuka za psihu. Ne znam da l' može on ovo izdržati, ovaj presing da ga neko po ceo dan maltretira ovako – rekao je on.

Kako Bruno navodi, njegova porodica, sve ove svađe i skandale, jako loše podnosi:

– Porodici nije dobro zbog svega ovog, nervozni su brutalno, a i ja sam – nastavio je Bruno.

Na velelepno imanje u Šimanovcima se nedavno uselila još jedna učesnica, a to je, ni manje ni više, nego Filipova bivša devojka Aleksandra Nikolić, poznatija kao Aleks, sa kojom je, takođe, imao turbulentan odnos. Bruno je njen ulazak imao kratak komentar. 

– Što se tiče Aleks, ne znam. Nek bude sa bilo kojom, samo da ovo stane. Po meni, on ovo ne može da izdrži, jer će poludeti – rekao je Bruno.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kada je reč o pomirenju Maje i Cara i o tome, da će Car dati Maji poslednju šansu koju, ako ona prokocka, neće ga više biti briga, Bruno je imao da doda:

– Ne znam šta bih tu mislio, ali mislim da nije poslednja šansa. Njemu bude žao nje, al' ta veza nije dobra ni za kog, ne samo za njega. Ja ga podržavam samo zato šta ga volim, ali mislim da bi trebao naći nešto drugo, jer Maja je dobra kao prijatelj, ali za nikakve veze nije. Nek proba opet, al' mislim da nema ništa od toga, to je težak put koji ne može niko proći sa njom – zaključio je Bruno. 

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!