Dejanu ne verujem ništa: Oglasila se Dalilina drugarica i oplela po Dragojeviću, otkrila njegovu taktiku

Odnos bivših supružnika Dalile Dejana Dragojevića se iz časa u čas menja, a ljubavna drama ne prestaje da intrigira milionski auditorijum koji sa nevericom gledaju šta se dešava između kontroverznog ljubavnog para.

Tim povodom, progovorila je Dalilina drugarica iz detinjstva, koja je dala svoj sud o nikad turbulentnijem odnosu Dalile i Dejana.

Printscreen

 

Iskreno sam šokirana ovim ponašanjem. Ni ja sama ne znam šta može da se desi. Dalila jeste uradila to što jeste, ali je bar bila iskrena za razliku od Dejana koji sve vreme manupiliše situacijom, kako bi sve išlo u njegovu korist. Imam utisak da se sladio svime što joj se desilo sa Carem, pa kada je video da se uzdigla kao feniks, opet joj se priklonio. Da li zbog kadra, da li zbog emocija, ko zna… Ne bih volela da je izmanipuliše, sada kada je slaba i emotivna. Njemu definitivno ništa ne verujem! U početku je glumio žrtvu, svi su ga žalili, niko nije verovao u ono što Dalila priča, a sada su svi priznali da je u pravu i došli na njene reči! To je njen život, ako je ona srećna i ja sam, nikada se nisam mešala u njene izbore, ali mu ponavljam ništa ne verujem – izjavila je Dalilina drugarica.

DEJAN JE PSIHOPATA, DALILA NE MOŽE OČIMA DA GA VIDI! Zadrugar potpuno raskrinkao Dragojeviće, otkrio šta se dešavalo kad kamere nisu snimale haos!

BONUS VIDEO:

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!