Pronađeno telo suspendovanog policajca osumnjičenog da je ubio AnuValjevska policija je, nakon intenzivne potrage, pronašla telo suspendovanog policajca M.M. (52), koji se sumnjiči da je juče u jutarnjim satima ispred zgrade u kojoj je živela ubio Anu I. (34), majku dvoje maloletne dece.

Policija je njegovo telo pronašla na poligonu na Petom puku.

Ubistvo se dogodilo u naselju Peti puk, a nesrećna žena je ubijena kada je krenula na posao.

Sumnja se da je ubistvo počinio njen bivši emotivni partner M.M., kome je zbog porodičnog nasilja izrečena mera zabrane prilaska.

Naši izvori navode da je žrtva u dva navrata prijavljivala bivšeg partnera zbog nasilja i proganjanja.

Ubijena žena je bila razvedena i majka dvoje maloletne dece.

U februaru prijavila proganjanje

Pripadnici valjevske policije intenzivno su tragali za policajcem M. M., a u vezi istrage ubistva žene koja ga je u februaru prijavila za proganjanje, saopštila je valjevska policija.

Pročitajte još...  Ima 51 godinu, ČETVORO dece i telo kao APOLON: Skinuo je MAJICU, trbušnjaci sevaju i žene su opet POPADALE u nesvest

– Policija ga je tada uhapsila, oduzela mu oružje, službenu legitimaciju i značku, nakon čega je sproveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu. Presudom Osnovnog suda u Valjevu, M. M. je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet meseci sa uslovom od tri godine, kao i meru zabrane približavanja i komunikacije sa žrtvom na udaljenosti manjoj od 100 metara takođe u trajanju od tri godine – navodi se u policijskom saopštenju.

Policijska uprava u Valjevu je saopštila da je protiv njega je u februaru ove godine pokrenula disciplinski postupak i udaljen je sa posla.

(Kurir.rs/S.S.)

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅