ZA TEBE SE PRIČA DA SI PROSTITUKA, NISTE KOLEGINICE! KARIĆ stao u MISICINU zaštitu, pa opleo po SANJI Stanković! (VIDEO)

Jovana Ljubisavljević proglašena je za drugu najpohlepniju osobu u rijalitiju od strane gledalaca, a prvo mesto zauzela je Rialda Karahasanović. Tokom komentarisanja Jovanine titule, njen momak, Stefan Karić, sukobio se sa cimerima. 

foto: Printscreen/Pink

– Ja sam jedina Jovanu i navela, mislim da to jeste zbog Stefana, ne da mu nikakvu slobodu, promenio se zbog nje. Ja bih njemu uvek dala šta god mu treba, jednom sam ga pitala za vlažnu maramicu, ona me je streljala pogledom i zabranila mu da mi da. Mislim da se sve ovde vidi – komentarisala je Aleksandra.

foto: Printscreen/Pink

– Ne znam u čemu je problem, Stefan me konstatno pecka za crnim stolom, a nijednom nisam uvredila ni tebe, ni tvoju devojku. U čemu je problem? – pitala je Sanja Stefana, koji je stalno dobacivao.

foto: Printscreen/Pink

– Pa, za tebe se priča da si prostitutka, ti ideš po sudovima, ne ona, zato sam samo rekao da niste koleginice – govorio je Stefan.

foto: Printscreen/Pink

– Nosiću se sa tim da nosim sve ove titule, žao mi je što misle da sam toliko puna loših epiteta. Aleksandri nikada neću dati vlažnu maramicu do kraja. Ja mislim da nisam Sanjina koleginica, jer sam ja šetala na pisti, ja model nisam – prokomentarisala je Jovana.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:05
ŽENA NENADA ALEKSIĆA ŠA UHVAĆENA SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Ivana nasmejana, javno joj se obratila: Hvala ti za DANAS!

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x