Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Čuvena priča o ARKANU, PEČENJU i SKOLETU ocu ubijenog mladića na Miljakovcu!

Foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

Tokom svog boravka u Centralnom zatvoru u Beogradu (CZ), Željko Ražnatović Arkan je, jednom prilikom, svoje prijatelje zatvorenike častio pečenjem.

U isto vreme u ovom zatvoru je boravio i Zoran Uskoković Skole čiji je sin ubijen ovog vikenda na Miljakovcu.

S obzirom na to da je bio sujetan, iskompleksiran i ljubomoran, Skole je nekoliko narednih dana razmišljao kako može da nadmaši ovaj Arkanov potez i izbije u “prvi plan”. Tada mu je sinula ideja: pošto je Arkan obezbedio prase, on će obezbediti jagnje!

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Kao što to obično biva u zatvorima, neki od komandira bude bliži pojedinim zatvorenicima, pa je tako Skole iskoristio blagonaklonost jednog od njih i poslao poruku svojim ljudima da pokrenu “operaciju vruće jagnje”.

Pročitajte još...  Holivudski glumac oduševljen našom zemljom, jedva čeka da je POSETI!

Ćanda je bio zadužen da meso obezbedi, pa je u tada čuvenoj pečenjari kod Duleta Kineza kupio najveće i najsočnije jagnje. Jakša je morao da nađe ovčije kiselo mleko sa Tare, a ceo plan morao je da da bude u sekundu dobro isplaniran kako bi vruće pečenje stiglo u zatvor.

Vrelo jagnje je iz pečenjare prvo otišlo do hotela “Srbija”, u koji je ubrzo stigao i komandir CZ-a, izvesni Tajson. Pečenje je istranžirano, povađene su kosti i meso je spakovano u alu-folije. Pošto je ideja bila da Tajson pečenje u delovima unese ispod uniforme, svaki komad je pažljivo sečen da se uklapa uz anatomiju Tajsonovog tela.

Problem širenja mirisa rešili su tako što je, u jednu kesu odvojen kilogram pečenja koji je Tajson nosio u rukama kolegama, te su tako zavarali trag.

Pročitajte još...  David Vagner novi trener Jang Bojsa!

Kada je pečenje stiglo u Skoletovu sobu, ovaj je počeo nekontrolisano i divljački da skače, a gozba koja je usledila oduševila je sve koji su bili pozvani. Ipak, najbitnije je što je moglo da se prepričava da je Skole nadmašio Arkanovu gazbu unutar zidina zatvora.

 Kurir.rs/Mondo

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x