Radomir Taki Marinković: Filip Car je sisica, uništiću ga!Jedan od najkontroverznijih rijaliti parova, Maja Marinković i Filip Car, izgubio je podršku starletinog oca Radomira, koji je donedavno verovao u tu ljubav.

Foto: Alo/ilustracija

 

Naime, sve učestalije svađe i tuče među njima, a pogotovo poslednja u kojoj je Car pocepao i bacio u jezero Majinu brendiranu garderobu, kod Takija je izazvala gnev i bes. On je u ekskluzivnom razgovoru za Alo! istakao da je svojoj mezimici kupio nove krpice i za njih iskeširao 5.000 evra.

Upravo nosim džakove sa novom garderobom u Šimanovce, jer je onaj majmun, manijak, ološ i sisica uništio sve ono što je Maja odnela – rekao nam je na početku razgovora Taki, i dodao:

U jezeru trenutno pliva 30.000 evra koje sam ja lično potrošio na njene stvari. Sada sam dao još 5.000 za dve bunde, dva kaputa, 5 haljina, 5 parfema – objašnjava Radomir, i dodaje da je Maja njegova jedina ćerka i da neće dozvoliti da bude nesrećna, gola i bosa. Iako ni njegova naslednica nije ostala dužna Caru i fizički ga je napala, te ogrebala po licu, Marinković to opravdava.

Foto: Alo.rs

 

Za ono što je on njoj uradio, trebalo je ona njemu oči da iskopa. Obračunaću se ja sa njim, samo polako. Zapamtiće me – kaže Taki. Posebno je, kako kaže, ogorčen na činjenicu da je Car takmičar iz Hrvatske koji se usred Srbije tako ponaša prema devojkama.

Došao je ovde, usred Beograda, da glumi mangupa. Koliko je samo devojaka uništio, ne računajući Maju… Njegova majka je davala intervjue srpskim medijima i izjavljivala je da je Maja uništila njenog sina. Pa koga je njen sin sve uništio?! Sramota! – naglašava otac najkontroverznije takmičarke rijalitija svih vremena, Radomir Marinković Taki.

Printscreen

 

Maja mora da otkači budalu

Taki napominje da mu teško pada činjenica da sa svojom naslednicom ne može da komunicira i da joj da neke smernice, a da može, sigurno bi je posavetovao da se kloni Cara.

Nadam se da ću je videti za Novu godinu, da ćemo ući u kuću, a tada ću i njoj, ali i njemu reći šta imam. Ona mora da otkači budalu – zaključio je on.  

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare