Nemanja Buha lažno prijavio da su probali da ga ubiju!



Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sklopilo sporazum o priznanju krivice Nemanjom Buhom (32), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, na osnovu kog je on priznao krivično delo lažno prijavljivanje u zamenu za uslovnu kaznu zatvora od tri meseca, koja neće biti izvršenja ukoliko u trajanju od jedne godine ne učini novo krivično delo.

– Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sa okrivljenim Buha Nemanjom, nakon saslušanja zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela, te je od strane suda dana 12.05.2021. godine doneta presuda kojom je izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od tri meseca i određeno da se ista neće izvrsiti ukoliko okrivljeni za vreme proveravanja u trajanju od jedne godine ne učini novo krivično delo – saopštilo je tužilaštvo.

Pred tužilaštvom se protiv okrivljenog Buha Nemanje vodio krivični postupak, zbog toga što je u avgustu mesecu 2020. godine policijskim službenicima i službi Hitne pomoći, prijavio da je NN lice iz vatrenog oružja pucalo u njegovom pravcu i izvršilo krivično delo ubistvo u pokušaju , iako je znao da je povrede zadobio u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je prethodno učestvovao.

(Kurir.rs/J. S./foto Zorana Jevtić, Damir Dervišagić)

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare