DALILA JE SPAVALA S MUŠKARCIMA ZA CRTU KOKAINA Bivša zadrugarka otkrila Dragojevićkinu najmračniju tajnu!Aleksandra je opisala svoj boravak u rijalitiju, ljubavni trougao Dalile, Dejana Dragojevića i Filipa Cara, ali i iznela šokantne detalje iz Dalilinog života. Naime, prema njenim rečima, starleta iz Tuzle je pre ulaska u Zadrugu koristila nedozvoljene supstance, a u nedostatku novca drogu je plaćala svojim telom.

Foto: ATA Images

 

 

– Po izlasku iz rijalitija mnogo sam se razočarala u Dalilu. Zavolela sam je tokom učešća u Zadruzi, branila sam je i kada sam videla da mi je neke stvari radila iza leđa bila sam povređena – rekla nam je na samom početku razgovora Aleksandra, koja otkriva da je o nekadašnjoj prijateljici saznala ne tako lepe stvari.

– Ne mogu da tvrdim, ali od prijatelja sam čula da se Dalila je*ala po Sarajevu za kokain. Taj drugar mi je rekao da on za to ima dokaze i da se to po Bosni zna – šokirala nas je svojim saznanjima pevačica, koja je potom prokomentarisala aktuelnu trojku Zadruge 5.

Foto: Printscreen/instagram

 

– Iznenadilo me je pomirenje Dejana i Dalile. Sigurna sam da ga ona ne voli jer da voliš čoveka, ne bi mogla da mu uradiš sve što je ona njemu. Naravno, prevaru ne podržavam, ali od svega što mu je uradila neverstvo je najblaža stvar. Vređala ga je, šutirala, psovala, pljuvala, a sada skače na druge ljude da ga brani. Mislim da nije iskrena u tom odnosu. Dejan se ponovo udaljio od prijatelja, a ti ljudi nisu zaslužili da ih odbaci jer su bili uz njega dok mu je bilo najteže. On Dalilu bolesno voli, zbog toga joj je i oprostio sve što mu je uradila, to je boleština od odnosa – iznosila je svoje mišljenje bivša zadrugarka.

Foto: ATA Images

 

– Ako je Dalila bila spremna da ga prevari njemu na oči, ponovo bi to uradila i u spoljnom svetu. Iako to nije ispravno, ona se iskreno zaljubila u Filipa. Sećam se da mi je govorila da prvi put u životu gleda sebe i da je ne zanima šta će reći drugi. Krivim je za to što je bila okrutna prema Dejanu, jer on nije zaslužio sva poniženja koja mu je priredila. Sigurna sam da mu ni sada ne bi prišla da je Car nije ostavio zbog Maje – zaključila je ona.

Aleksandra je otkrila da je Zadrugu napustila najviše zbog zdravstvenih problema, ali da se u rijaliti nikada ne bi vratila sem ukoliko bi s njom ušla i njena devojka.

Glavni razlog napuštanja Zadruge je moje zdravlje. Imam problem sa bubrezima, desni mi radi 35 odsto, a levi 75 odsto. Ušla bih ponovo u rijaliti, ali ovoga puta samo uz pratnju moje devojke, koja mi je najveća životna podrška – rekla je pevačica.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare