I pre zločina u Beču plašila se bivšeg muža, PUCAO JE I NA NJENOG OCA!

Porodica Marije M., Srpkinje koju je u Beču ubio bivši muž Albert L., gostovala je u televizijskoj emisiji u Austriji i iznela nove detalje torture koju je devojka prolazila.

Kako je njena majka Slobodanka ispričala, Marija je živela u strahu od bivšeg muža.

– Nagovarala sam je da ga ostavi i dođe kod nas, ali ona je želela da joj deca imaju majku i oca. Stalno je negirala da je muž tuče – ispričala je majka. Otac nesrećne devojke potvrdio je priču koju je njegova supruga ranije iznela, da ga je bivši zet napao i pretio pištoljem, nedelju dana pre nego što je ubio Mariju.

– Bio je udaljen nekoliko metara od mene. Izvadio je pištolj i rekao “znaš šta je ovo”. U tom momentu moja unuka je stajala pored njega. Pucao je iz pištolja u vazduh, a potom je nišanio u mene. Metak mi je prošao dva santimetra pored uva – objasnio je otac:

– Nikad ga nisam prijavio jer sam se bojao da će nam se osvetiti. Pretio je da će ubiti mene, a potom i moju ćerku.

Kako su istakli, njihovu Mariju ništa neće vratiti. – Možda možemo da sprečimo da se ovo dogodi drugim ženama i devojkama, a sigurno ima onih koji pate kao što je patila moja ćerka. Mora da se spreči da prođu kao što smo mi prošli – rekla je majka.

Da podsetimo, Albert L. upao je u stan bivše žene kada je njihova ćerka izlazila. Mariju je upucao u butinu i grudi, ona se izvukla iz stana i sačekala Hitnu pomoć, ali je preminula u bolnici. Njega je policija uhapsila na klupi u parku nakon što je popio dve flaše votke.

Kurir.rs/ J.I./ Profimedia

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x