SANJU VUČIĆ NAPALI DA PIJE ALKOHOL NA EVROVIZIJI! Ona se uključila uživo i progovorila o problemu, ali i LJUBAVI SA ITALIJANOM!

Foto: Printscreen/Youtube

Naše predstavinice na Evroviziji, devojke iz grupe “Hurricane”, dok čekaju da zablistaju na večerašnjem crvenom tepihu u Roterdamu, na svečanosti povodom muzičkog spektakla koji očekuje Evropu, vreme provode u sobi, odvojeno.

foto: Prtintscreen Youtube

Naime, zbog pandemije korona virusa Ivana, Sanja i Ksenija su posebnim sobama i viđaju se samo u strogo kontrolisanim uslovima. Kako bi prekratila vreme Sanja Vučić se uključila uživo na Instagram, i dok je čekala da joj se iz druge sobe u lavju priduži Ksenija, ona je sve vreme iz plastične flašice pila tečnost, koja je imala boju rakije.

foto: Damir Dervišagić

Nakon što su je fanovi napali da pije rakiju, ona je počela da se brani:

– Jao evo svi pitaju. Ma ne, nije ovo rakija. Molim vas nemojte da ljudi pomisle da je stvarno. Ovo je neka mešavina za izbacivanje viška tečnosti iz organizma. Majke mi, nije rakija.

Zatim su usledila pitanja vezana za Italijana o kojem svi bruje, da između njih ima nešto više od prijateljstva, na šta je ona odgovorila.

foto: Ana Paunković, Instagram

– Stvarno nema ništa, jedva da smo progovorili nekoliko rečenica. Jeste simptičan, ali….

Međutim, Ksenija je ipak demantovala koleginicu:

– Pa ne znam baš da li su bile samo dve rečenice. Možda sa njegove strane, ali ti si pričala mnogo više.

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:37
STRANCI OTKIDAJU NA IVANU, NIKAD NISU VIDELI TAKVU RIBU! Otkriveno kako na URAGANKU reaguju u Roterdamu: Padaju svi u nesvest!

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x