Majka Milice Veselinović: Molim Boga da se nikad ne pomire!

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić nakon turbulentnog odnosa okončali su svoju vezu. Zadrugar je nedavno priznao ‘čudnu energiju' sa Anom Jovanović, koja je sa druge strane takođe priznala simpatije prema Ajdarpašiću. Milica na sve načine pokušava da vrati svog bivšeg dečka, ali joj to i dalje nije pošlo za rukom.

Printscreen

 

Noćas je zadrugar u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem ogolio svoju dušu i priznao da mu je Ana nešto posebno u kući ali i da nije siguran u to da će svojoj bivšoj devojci uopšte dati drugu šansu.

Nakon svih dešavanja, nevedeni portal kontaktirao je Anu Veselinović, Miličinu majku, kako bi prokomentarisala ponašanje i suze svoje čerke kao i novonastali odnos nesuđenog zeta i nove zadrugarke.

Printscreen/RedTV

 

Molim se Bogu da nikada više neće pomiriti! Sopstveno dete nisam mesecima mogla da prepoznam! Moje dete od 17 godina, pretvorilo se u babu pored njega i normalno da ne želim da se pomire nikada! Odnos Mensura i Ane ne bih komentarisala, zaista im želim sve najbolje i navijam da budu zajedno! To što Milica kaže da je tek sad svesna šta je izgubila, verujte mi da nije svesna! – rekla je Ana za navedeni portal. 

UZNEMIRUJUĆE! FILIP TUKAO MAJU Usred noći je udarao u glavu (VIDEO)

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!