Osman i Jovana o skandalima u kući, a ovo su rekli za StefanaOsman Karić i Jovana Ljubisavljević ugostili su premijernu ekipu u luskuznoj vili Karića na Zvezdari, a oni su tom prilikom komentarisali dešavanja u Beloj kući.

Na samom početku prokomentarisali su turbulentan odnos i žestoke svađe i okršaje Maje Marinković i Filipa Cara.

– Da je Car moj sin ne bi mi ušao u ulicu, a ne u kuću. Maja je opsesivna, sa svakim momkom sa kojim isto se ponaša. Taki treba da je vodi kod doktora da se pozabavi sa njom malo – rekao je Osman, a Jovana se nadovezala.

Foto: Youtube/Printscreen

 

– Možda je ušla u vezu s namerom da povredi Janjuša, da mu se osveti. Koliko god to bilo pogubno po Cara i Maju, Janjušu je sada laknulo. Mada se nikad ne zna šta će biti – rekla je Ljubisavljevićeva, a onda su prokomentarisali Stefanovo ponašanje u rijalitiju.

– Jako sam zadovoljan Stefanom ove godine, mnogo je aktoivniji za stolom nego pre. Sviđa mi se što poštuje dogovor koji ima sa Jovanom i nadam se da neće imati neku aferu tamo i da će ga Jovana ovde sačekati – kaže Stefanov otac, a Jovana dodaje:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

– Ponosni smo na Stefana, pratimo ga i ima realan pogled na sve. Nije se pogubio, ne pada pod uticaj drugih zadrugara. Stefan nije mali, on sve zna i vidi i baš zbog toga tako dobro pliva u svemu tome… – poručila je misica, a Osman je za kraj prokomentarisao vezu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

– Milica ne ide uz Mensura, ona je mlada, svega je željna, on je neće izmeniti i ja nisam za tu vezu od samog početka – rekao je Karić.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare