Radomir Taki Marinković komentarisao tvitove o Maji, zadrugarkin otac otkrio koliko džakova garderobe je ponela!

Radomir Taki Marinković je u poslednje vreme često u medijima zbog svoje ćerke, Maje Marinković, koja se trenutno nalazi u rijaliti šou programu “Zadruga 5”, pa se tako našao i kao gost u emisiji u kojoj su čitali tvitove o njegovoj ćerki. Taki je, naravno, prokomentarisao svaki tvit, a prvi je glasio:

Alo!/Kristijana Ćaćić

 

“Ali Maja Marinković i odgovori mi”.

Taki je otkrio da li može da kaže koliko puta je Maja to izgovorila:

Svakodnevno, “reci mi”, “odgovori mi” –  rekao je Taki, a onda otkrio da ona tako i kući rado: 

I kući tako, videla sam hailjinu i dok ja ne izvadim 50, 60 evra da kupi ona viče “I daj mi da kupim i daj mi” ja odem kod pasa, ona dođe, ja odem u golubarnik ona je i tamo, dok ona ne kupi ono što hoće ne odustaje – rekao je Taki, a onda otkrio da uvek dobije ono što želi.

Foto: Dejan Briza

 

Drugi tvit je glasio “Ali Maja Marinković koja raskine i kaže završili smo kraj je, ali samo pomeni moje ime i ide kanta sa vodom na glavu”.

To je sve rijaliti, ja Maju nikada napolju nisam video sa dečkom, tako da će Car možda biti prvi kojem ću ja da pružim ruku – rekao je Taki i time otkrio da napolju zvanično nije nikada upoznao Majinog dečka.

Treći tvit je glasio: Ovde očigledno nema nikoga ko bi cenio što imam iste patofne za kuću kao Maja Marinković. Taki je otkrio koliko džakova garderobe je Maja ponela:

Dvadeset i sad za slavu tri i za Novu godinu još 7,8. Što je stiglo, što je ona ostavila već spakovala.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!