Opekla sam se i shvatila da ne treba da dajem svoj život! Zadovoljna u SVAKOM SMISLU!

Pevačica Kristina Kija Kockar govorila je otvoreno o svom emotivnom životu  i otkrila pojedinosti koje zanimaju njene verne fanove.

Kija je priznala da ne bi rekla javno i da ima partnera. Ona je svoj ljubavni život predstavila kroz priču o kilogramima.

foto: Printscreen/Amidži Šou- Reći ću samo jednu činjenicu koju sam danas saznala, pošto nikad nisam prešla 46, 47 kilograma, a sad imam 49,6 kilograma, znači skoro 50. Tako da sam vrlo srećna i zadovoljna svojim životom u svakom smislu – rekla je ona.

– To je sve što ću reći. Ovo je prvi put da sam se ugojila ikada. Rekla sam da svog partnera nikad ne bih prikazala javnosti dokle god ne budem imala vezu gde bih živela sa njim, da nemam možda trudnoću, prsten na ruci nešto, pa čak ni to. Trudila bih se da sakrijem što više zato što sam shvatila – objasnila je ona i dodala da se jednom već opekla.

Pročitajte još...  Dečak (11) preminuo posle pada s bicikla!

– Mislila sam da nešto može da se desi u mom životu nakon mog razvoda. Opekla sam se tu i shvatila da ne treba da dajem svoj život. Nisu u pitanju samo mediji, taj prvi udar okej. Tu su sad silne mreže. Drugi su se mešali u sve to i hvala Bogu to je na vreme bilo sklonjeno. Ko je ispratio moj ljubavni život zna – zaključila je Kristina.

foto: Printscreen/Amidži ŠouKurir.rs/IDJTV/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x