ULAŽE U NEKRETNINE! Luka dao pola miliona evra za stan od 150 kvadrata u kom će živeti sa Sofijom i sinom na Vračaru

Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Printscreen/Instagram

Luka Jović kupio je još jednu nekretninu u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir. Ovoga puta fudbaler je pazario stan u srcu Vračara od 150 kvadrata za koji je dao oko 500.000 evra. Njegov životni prostor biće na trećem spratu, a trenutno je u fazi izgradnje. Ukoliko sve bude teklo kako je investitor planirao, zgrada će biti gotova za šest meseci. To sportisti savršeno odgovara.

Luka Jović i Sofija Miloševićfoto: Privatna Arhiva

Luka i njegova verenica Sofija Milošević su za prvomajske praznike bili u Beogradu i tom prilikom su prvi put obišli radove. Par je oduševljen kako sve izgleda, a naročito im se svideo raspored prostorija koji uživo izgleda još bolje nego na projektu. Stan će biti dvostrano orijentisan, a manekenka je zadužena za osmišljavanje enterijera. Kada je prethodnih godina boravio u prestonici, Luka je živeo u Južnom bulevaru, gde je iznajmljivao stan, a od jeseni će se useliti u svoj kutak. Jović voli Vračar, kao i Sofija, pa se nijednog trenutka nisu razmišljali o tome u kom delu grada će sviti svoje porodično gnezdo. Prema rečima našeg izvora, njih dvoje se nisu uopšte dvoumili kada im je prijatelj predložio nekretninu u blizini Hrama Svetog Save. Štaviše, Jovićev advokat je istog dana pregledao kompletnu dokumentaciju, a kada se pravnik uverio da je papirološki sve u najboljem redu, oni su napravili ugovor i krenuli u realizaciju.

Luka i Sofijafoto: Instagram

Sofija ne želi ništa da prepusti slučaju, pa će da angažuje firmu koja će joj pomoći da sve ono što je zamislila bude sprovedeno u delo. Luka je prezauzet obavezama koje ima u inostranstvu oko kluba, pa je svojoj lepšoj polovini prepustio da vodi brigu oko njihovog novog doma. U njemu će boraviti kada su u Srbiji, a posebnu pažnju će posvetiti dečjoj sobi, kao i terasama, koje su ogromne. Ni Luka ni Sofija nisu odgovarali na telefone poznate redakciji Kurira.

Ljiljana Stanišić, foto Instagram, privatna arhiva


Omiljeni kvart Imaće poznate komšije

Vračar je postao omiljeni deo grada poznatih. Pored Luke Jovića, nekretnine tu imaju i Olja Karleuša, Duško Tošić, Vesna Zmijanac, Mira Škorić.

foto: Printscreen InstagramPoznati često uživaju u lokalima koji se nalaze oko Hrama. Vesna, s druge strane, često s unukom šeta u Karađorđevom parku, dok je Tošić nekretninu kupio za izdavanje.

foto: Zorana Jevtić

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x