Telo Suzane pronađeno u stanu gde je živela sa sinom i suprugom!Foto: printscreen privatna arhiva

Telo ubijene Srpkinje Suzane S. (36) nađeno je sinoć u stanu u Beču, gde je živela sa svojim suprugom i  sedmogodišnjimsinom, preneli su austrijski mediji. Suzana je navodno poreklom iz Trstenika

Nakon što je u sredu u stanu u Beču u 11. opštini Simering pronađeno telo 36-godišnje žene, uhapšen je njen suprug zbog sumnje da je odgovoran za njenu smrt. Međutim ovaj četrdesetčetvorogodišnji muškarac ubrzo je pušten na slobodu.

„Obdukcija koju je naložio sud, nije mogla da potvrdi sa sigurnošću da je za Suzaninu smrt odgovorna treća osoba, ali ni da tu opciju definitivno odbaci“, saopštila je policija. Istraga se nastavlja.


In Wien-Simmering wurde eine 36-Jährige tot aufgefunden. Sie wies Verletzungen am Halsbereich auf. Ihr Ehemann wurde festgenommen. https://t.co/ebCfABeguz
— PULS 24 (@puls24news) May 12, 2021

Uzrok smrti žene ostao je nejasan. Prema policijskim izveštajima žena je imala povrede po vratu i glavi. Suprug je pozvao Hitnu pomoć oko 5.30 sati zamolio je komšiju za pomoć.

Policija nije želela da saopšti  da li je muž bio u stanu kada je žena umrla ili je kasnije došao. Iza Suzane je ostao sedmogodišnji sin.

 Kurir.rs/24.at

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare