Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Marka su usred svirke trojica brutalno tukla, a na kraju je bačen sa terase

Viši sud u Kruševcu nepravnosnažno je osudio Milana Radua (31) na sedam godina zatvora zbog ubistva Marka Đurića (28) iz Ljubostinjskog Prnjavora u kafanskoj tuči 17. maja prošle godine u trsteničkom selu Grabovac.

Dominik Dimić (52) i Goran Krstić (49) osuđeni na po godinu dana zatvorske kazne zbog učešća u tuči. U toku je podnošenje žalbi na prvostepenu presudu.

Tragedija se dogodila ispred kafane “Dominik i Mirjana” u Grabovcu. Radu je tokom tuče gurnuo mladića iz susednog sela Ljubostinjski Prnjavor sa terase, a ispostavilo se da je pad i udarac glavom o stepenik bio fatalan po Đurića.

Nastradali mladić je izdržavao majku Ružicu i dve bolesne bake i desetogodišnju sestričinu. Komšije i prijatelji opisivali su ga kao vrednog mladića.

Pročitajte još...  Milo je najveće zlo koje se dogodilo Crnoj Gori! Daka mu se prodao za šaku dolara!

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Zajedničkom akcijom Saveta mesnih zajednica Grabovac i Ljubostinjski Prnjavor sakupljena je novčana pomoć za porodicu koja je ostala bez oslonca, a pomogli su i oko podmirivanja troškova sahrane.

Opština i Centar za socijalni rad opštine Trstenik isplatili su Đurićima i jednokratnu materijalnu pomoć. Saveti dve mesne zajednice predali su opštini i peticiju za zatvaranje kafane gde je ubijen Marko Đurić.

– Ta kafana je oduvek bila stecište tuča, uznemiravanja građana, čak je i jedna žena tu stradala pre nekoliko decenija – ispričali su ranije meštani.

(Kurir.rs/Novosti)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x