Milica i Mensur raskinuli: Njena majka van sebe od besa!Mensur Ajdarpašić doneo je odluku da stavi tačku na vezu sa Milicom Veselinović, nakon čega je usledila i njihova brutalna svađa u Beloj kući.

Naime, sada se povodom njihovog sinoćnjeg raskida oglasila majka maloletne zadrugarke Ana Veselinović, koja kipti od besa zbog ponašanja ćerke u rijalitiju i ljubavnih brodoloma kroz koje prolazi sa Ajdarpašićem.

Printscreen

 

Ne znam više ni šta da komentarišem oko toga… Neka raskidaju i neka se mire i po 100 puta, ne zanima me više uopšte. Bolje bi joj bilo da se opameti, pa više neće plakati… Milici bi najbolje bilo da više za sva vremena završi s Mensurom. Za nju je to mučenje, nije nikakva veza, a ona ako je malo pametna neka ga ostavi za sva vremena i neka živi kako bi trebalo da živi jedna devojčica od 17 godina, a ne da bude kao neka baba – rekla je Ana Veselinović.

Podsetimo, Milica danima unazad lije gorke suze zbog cimerke Ane Jovanović, zbog koje se Mensur navodno i ohladio od Milice.

SKANDALOZNO PONAŠANJE SE NASTAVLJA! Dalila optužila članove produkcije da maltretiraju Dejana dok ih niko ne gleda, javnost u šoku!

BONUS VIDEO:

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare