Ovo je reakcija Gorana Dragojevića na pomirenje Dalile i DejanaKrah ljubavi, razvod braka ali i pomirenje Dalile i Dejana Dragojevića nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bivši supružnici su nedavno obnovili svoj odnos, te je Dejan i javno priznao da želi da svojoj sada zvanično bivšoj supruzi pruži još jednu šansu.

Sinoć, tokom žurke, Dragojevići su blistali i izgledali kao zaljubljeni tinejdžerski par, na početku svoje ljubavi. Mišljenje javnosti je podeljeno, a publiku i gledaoce najviše zanima mišljenje Dejanove porodice.

Printscreen

 

Iako se porodica Dragojević u poslednje vreme ne oglašava za medije, oglasio se Goran, Dejanov otac, ne bi li dao svoj sud o situaciji koja je šokirala ceo region.

– Iskreno da vam kažem, trudim se da ne pratim dešavanja. Video sam pomirenje, ne znam šta bih rekao. Ne želim ništa da komentarišem zaista. Dalilu ne bih uopšte spominjao, a Dejan je moje dete uvek i zauvek. Voleo bih kada bi bila mogućnost da ga vidim za Novu godinu i popričam sa njim iskreno kao otac. Eto, ako se to desi, znaćete šta bih mu sve rekao. Trenutno, ne bih nikakve procene i komentare iznosio – poručio je Goran.

INTERVENISALA HITNA POMOĆ! Miljana Kulić preti da će se ubiti u porodičnoj kući u Nišu, mali Željko prisustvovao jezivim scenama!?

BONUS VIDEO:

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare