Mia Borisavljević tokom TRUDNOĆE radi i šeta, a evo koji VELIKI PLAN ima nakon porođaja!

Pevačica Mia Borisavljević otkriva da joj u trudnoći dani brzo prolaze, kao i da jedva čeka trenutak da bebicu uzme u naručje.

foto: Pritnscreen

– Dani mi baš brzo prolaze, jer su mi ne samo dani i nedelje organizovani unapred nego i meseci. Tako da kad imate puno posla i planova, uz dobru organizaciju ne razmišljate ni o koroni, ni o problemima, samo o zacrtanim ciljevima – kaže pevačica i otkriva da se ni sada ne umara brzo:

– Aktivna sam. Imam dane kada mi se spava popodne i kad ne mogu u punoj energiji da startujem od ranog jutra, pa se onda setim da sam trudna i vratim još malo u krevet. Mada srećom to je retko. Nemam posebne želje, ali priznajem da malo zloupotrebim položaj za neke situacije tipa “ajde ti ja sam trudna”, što mislim da je i normalno, ako se neko sam ne seti da sam trudna. I da, puštaju me na kasi preko reda, što sam se baš prijatno iznenadila.

Ova aktivna trudnica često šeta, a kako kaže, najveće uživanje joj je kad joj društvo prave suprug Bojan i ćerkica Ema.

foto: Tamara Trajković

– Živimo blizu Košutnjaka i obožavamo da provodimo vreme napolju. Meni to posebno sada znači da ujutru ili uveče kad sve pozavršavam prošetamo kroz šumu svi zajedno – priča Mia i otkriva da joj posao zaista nedostaje:

– Muzički studio nam je u zgradi u kojoj živimo i čim se porodim planiram da tamo provedemo vreme oko novih projekata. Jedva čekam da se vrate nastupi i barem deo života u koji sam uložila 20 godina.

Na pitanje da li je Bojan tokom vaspitanja popustljiviji i slabiji na ćerku, pevačica objašnjava:

foto: Kurir Televizija

– Isti smo po tom pitanju. Tolerantni i strogi u isto vreme. Mislim da smo Bojan i ja jako slično vaspitavani i da smo navikli na autoritet.

Mia otkriva i da ime za devojčicu još uvek nisu smislili, a na pitanje da li priželjkuje i treće dete kroz osmeh priznaje:

– Ja ne, ne znam za Bojana.

Ema priča sa mojim stomakom i vežba na lutkama

Mia kroz osmeh priča da se njena naslednica raduje što će biti starija sestra, pa svakodnevno priča sa bebom, i dok je u stomaku:

– Ema jedva čeka seku. Priča sa mojim stomakom, kaže bebi “ajde požuri već jednom, da se igramo”. Vežba na lutkama da ih hrani, presvuče i umiri ako plaču. Videćemo kako će reagovati na pravu bebu.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:06
MIA U KRATKOJ HALJINICI SA TRUDNIČKIM STOMAKOM: Pevačica dokazala da i u drugom stanju DOMINIRA! VATRENA! (VIDEO)

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x