Detalji porodične tragedije u Novom Pazaru IŠETAO IZ KUĆE SA KRVAVIM NOŽEM U RUKAMA

Benjamin N. (43) iz novopazarskog naselja Selakovac uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče izbo nasmrt svoju majku Kimetu N. (75) u porodičnoj kući u Dubrovačkoj ulici.

Prema nezvaničnim informacijama, nesrećna žena nađena je mrtva u kući, a sin je uhapšen nedaleko od mesta zločina sa nožem.

– Benjamin N, koji je inače duševno bolestan, posle svađe je uzeo nož i izbo majku po vratu i leđima. Nažalost, zbog bolesti verovatno nije ni svestan šta je uradio. Policija je u kući obavila uviđaj, a telo nesrećne Kimete preneto je na obdukciju – priča izvor iz istrage.

Majku je prema nezvaničnim informacijama napao sa leđa.

 – Izbrojano je najmanje pet uboda. U to vreme u prizemlju kuće bili su njegovi brat i snaja, koja ga je i videla kako silazi i nosi nož u ruci. On će biti veštačen da bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv. Drugi sin i snaja su zvali Hitnu pomoć. Pokušana je reanimacija, ali ženi nije bilo spasa – dodaje izvor iz istrage.

Navodi da je Benjaminu određeno zadržavanje do 48 sati, a da će se zbog njegovog psihičkog stanja videti da li će biti prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu.


Majka ga je štitila

Benjamin N. bio je i ranije na lečenju u jednoj klinici u Beogradu gde je trebalo da se vrati ovih dana.

– Majka je štitila sina, govorila često da je on dobro, nedavno je tek pristala da bude upućen u Beograd na lečenje. Moguće da je zbog toga i napao majku – kaže naš izvor iz istrage.

Komšije kažu da je Benjamin godinama živeo s majkom na spratu dok je njegov brat živeo u prizemlju.

– Brat mu inače s porodicom živi u Luksemburgu, ali trenutno su ovde. Oni su dobra i vredna porodica, ali je, nažalost, zbog Benjaminove bolesti u tu kuću često dolazila policija, maltretirao je članove porodice. Stalno se svađao sa majkom, imali su nesuglasice, ali je ona, u želji da ga zaštiti, povlačila prijave. Priča se da Kimeta nije umrla od uboda, već od srčanog udara jer se uplašila kada je sin nasrnuo i počeo da je ubada – pričaju komšije.

Za Kimetu navode da je bila “velika gospođa”.

– Suprug Džeko, koji je nestao 2015, i ona živeli su u Beogradu, ali su pre 20 godina došli u Novi Pazar – kažu komšije.

Podsećaju da je Džekov nestanak prva tragedija koja je zadesila porodicu.

– Džeko je nestao u oktobru 2015. godine, a porodica je dala apel da se pronađe. Posle dužeg vremena njegovo telo pronađeno je na izletištu Pazarište – podsećaju komšije.

Novinarima Kurira juče se javila rođaka nesrećne žene.

– Mnogo nam je teško. Ne možemo da pričamo ništa – rekla je rođaka.

(Kurir.rs/Z.Šaponjić-J.Ivić/Foto:Ilustracija)

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x