Tvrde da im nisu spremana ubistva iako Crna Gora zvanično potvrđuje

Veljko Belivuk i Marko Miljković na današnjem saslušanju u SBPOK tvrdili su da na njih nije spreman atentat u Crnoj Gori, saznaje Kurir, iako su zvaničnici Podgorice potvrdili tu informaciju i u javnost izneli detalji pripreme njihove likvidacije.

Pripadnici SBPOK priveli su danas Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i Marka Miljkovića na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” po povratku iz Crne Gore.

Saslušanje u zgradi SBPOK trajalo je oko pet sati, a Belivuk i Miljković pušteni su oko 17.30.

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskog istrazi, srpska policija je dobila dojavu od crnogorskih kolega da su Belivuk i Miljković krišom pobegli iz Kotora, odnosno iz zgrade u kojoj živi Radoje Zvicer, navodni vođa “kavačkog klana”, kod koga su boravili, i otišli na aerodrom.

Pročitajte još...  KURIR RASKRINKAO ZLOSTAVLJANJE! Holidej haus zatvoren zbog torture nad starima ČITAJTE U KURIRU

Sa tim saznanjem, pripadnici SBPOK su ih sačekali u Beogradu i priveli.

Kako saznajemo, Belivuk i Miljković su tokom saslušanja tvrdili da nije bilo pokušaja njihove likvidacije u Crnoj Gori i da ona uopšte nije ni spremana i da su sve to saznali iz medija.

Međutim, crnogorska policija i tužilaštvo su danas na zvaničnoj konferenciji za medije saopštili detalje planova za ubistvo Belivuka, Miljkovića, ali i Slobodana Kašćelana, jednog od navodnih vođa “kavačkog klana”.

Policija i tužilaštvo Crne Gore, između ostalog, obelodanili su da je za likvidaciju Velje Nevolje i Marka Miljkovića u Tivtu nuđeno između 700.000 i 1.300.000  evra, a za Kašćelana 500.000.

(Kurir.rs)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x