Maju Marinković obuzela GRIŽA SAVEST! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Zadruga

Nakon što je pušten video snimak u kom Aleksandra Nikolić deli sa Minom Vrbaški svoju potresnu porodičnu priču, kako je na njene oči otac maltertirao i se*sualno unemiravao majku, ona je grcala u suzama, pa napokon smogla snagu da izusti par rečenica i porodici.

foto: Printscreen/Zadruga

– Mi smo se letos pomirili, ostali smo u dobrim odnosima, ali posle ovoga ne znam. Uvek je želeo da završim fakultet, zamišljao je drugačiju mene i nije mogao da me prihvati – rekla je Aleksandra kroz suze.

– Uopšte više ne žalim što nisam imala nekog pored sebe, meni su moji sve i oni će uvek biti tu za mene, najviše ih volim. Ja sam od strane majke izabrana da ostanem u toj kući – komentarisala je Mina.

– One moraju da znaju da to nije Aleksandrina ili Minina greška, nego njihovih roditelja. Meni je ovo strašno – rekao je Janjuš.

foto: Printscreen/Zadruga- Ovo je razlog što nikada nisam vređao Minu i Aleksandrino ponašanje. Otac koji je narkoman i maltretira majku, očekuje od ćerke da bude uzoran građanin – komentarisao je Vladimir.

Pročitajte još...  CEO ŽIVOT SU TO KRILI OD REPERA! Ša otkrio detalj iz detinjstva koji je njegova majka KRILA GODINAMA, to objašnjava SVE (VIDEO)

– Nisam znao ovo, ja sam iz porodice gde otac nikada nije digao ruku na moju majku, žao mi je i zbog Mine i nje – rekao je Car.

– Evo, Majo, tvoj Taki je tebe mazio, a zamisli da je on tebi radio ono što je otac njima. Vidim sada grižu savesti kod nje – shvatio je Vladimir, dok je ona plakala.

– Aleksandrin slučaj je jedan od najgorih koji se može dogoditi jednom detetu. Dok je živa, te scene će joj ostati u glavi. Majke nisu dovoljno stručne da pomognu svojoj deci, one dodatno ispuste decu, zbog borbe za egzistenciju – analizirao je Đedović.

foto: Printscreen/Zadruga- Ja sam znao neke priče iz Aleksandrinog života, zato sam uvek stajao na njenu stranu. Ja sam na sebe ponosan kada čujem ovakve životne priče – pričao je Mića sa knedlom u grlu.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x