Bivšem je tražila da joj pošalje ZNAK kako bi znala da li je ČEKA!

Foto: Sonja Spasić, Printscreen Zadruga

Nenad Aleksić Ša je nastavio da priča o odnosu sa Tarom, a onda se priključio i Marko Đedović koji je 

foto: Printscreen/Zadruga

naredno pitanje je pšostavljeno za Marka Đedovića:”Šta ti je tačno ispričala Tara za taj poziv sa bivšim?”

– Rekla mi je da su se čuli i da joj rekao kako je čeka, tada je ona bila pijana i rekla mi je kako mu je nagovestila da joj da znak da je čeka i kako je ovo rijaliti. To je i ona Stefanu rekla, kako bi on znao, a on joj je rekao kako sve zna i pred ulazak je i Lazaru rekla kako će ovde sve da radi zarad rijalitija, ali ovaj poziv ju je totalno razludeo! Ja sam p*pizdeo kada sam saznao i pitao sam je da li je svesna težine onoga šta je uradila, i Stefan ga je nazivao košarkaš i to mi je i Ša rekao i ja ovo ne mogu, jer je meni njega žao! Ja kad sam njoj rekao kako Stefan ima devojku, ona je bila sve gora i gora i pretila je toj devojci, a ja sam hteo da se ona okane te budalaštine i kaže mi kako je rekla Nenadu za mamu, a onda ustane i kaže kako će se smejati svima koji se njoj smeju, a on mi klima glavom kao da sve zna – rekao je Marko.

– Ja sam njoj dao prostora kada izađem da se uverim da li je tu ili nije, i kako će sve da ide i priča koju smo imali – rekao je Ša.

foto: Printscreen/Zadruga

– On je sve osećao, i kada sam ja gledao šta se dešava među njima ja sam isto pomislio ono što je on izgovarao! – dodao je Marko.

– Ja sam ušao ovde i razvodim se, a onda sam zavoleo Taru i sada da odustanem, ali ja ne želim jer čekam, a izađem i vidim kako je pa da donesem odluku. Neke stvari su mi ukazivale i jeste, ja sam govorio sve ovo jer želim sebi da sam prostora! – dodao je Ša.

– Ja jesam uradio šta sam uradio, Ivan ja jasno dalka do znanja da se razvodi i da je to njena odluka! Ja sam pričao o braku, i to nije bilo idealno. Ona je mene stalno poredila mene sa njim, ali u nekim stvarima samo nije mogla. Kao muškarac nisam zakazao, ali opet kažem u njenoj glavi je samo taj fleš i na primer, ona meni nije dala prostor da znam na čemu sam, i ja verujem da će mi dati to! – rekao je reper.

– Ljubav nije takmičenje u tome ko će kome više da učini! – rekao je Marko.

– Nama je bilo super što se tiče s*ksa, ja nisam neko ko o tome priča i bilo je sve super! Ja se ne oisećam loše zbog veze sac Tarom, i sve što se izdešavalo to mi se ne sviđa, ali nisam ljut na nju koliko bih hteo, ali sam nastavio da volim sebe – zaključio je Ša.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:14
ISPRAĆAJ ZA KREMACIJU FEĐE STOJANOVIĆA: Glumci, porodica i prijatelji okupili se na Novom groblju

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x