Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

I Sportski savez grada Kruševca proglasio najuspešnije sportiste, ekipe i trenera! FOTO

Foto: SPORTSKI SAVEZ GRADA KRUŠEVCA

Stručna komisija Sportskog saveza grada Kruševca je, posle podnetih predloga sportskih organizacija sa teritorije grada Kruševca, proglasila najuspešnije sportiste, ekipre i trenera za prethodnu 2020 godinu. Izbor je obavljen po raspisanom Javnom pozivu, u skladu sa Pravilnikom o izboru, a posle izvršenig rangiranja ostvarenih sportskih rezultata u 2020. godini.

Najuspešniji sportisti u muškoj i ženskoj konkurenciji, proglašeni su u više kategorija. Najuspešniji senior u protekloj godini je Vladimir Bačanin, član Paraglajding kluba AIR 037, a najbolja seniorka je Katarina Minić, ćlanica Planinarsko sportskog kluba “Jastrebac”. Kod juniora najznačajnije rezultate u 2020. godini ostvarili su Marija Sudimac i Sergej Lukić, takmičari Badminton kluba “Zmajevi”.

Pročitajte još...  Irina Vukotić uvek prikriva obline, a od njenih NOVIH fotki sa PLAŽE muškarci se ZNOJE

Vuk Vukajlović, član Bokserskog udruženja KŠ 037 i Anja Nedeljković, članica Atletskog kluba “Kruševac”, proglašeni su za najbolje među kadetima. Za najuspešniju seniorsku ekipu Kruševca imenovan je Badminton klub “Zmajevi”, a Stonoteniski klub “Napad” je nominovan za najuspešniju mladu ekipu

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Za trenera godine 2020. Proglašen je Dragan Antić, šef Stručnoig stab Badminton kluba “Zmajevi”.

Svečana dodela priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i treneru grada Kruševca za 2020. godinu održaće se naknadno, a u skladu sa protivepidemijskim merama za suzbijanje epidemije korona virusa.

Ž. M.

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x