Bojanov leš danima trunuo u kući pronađen tek na VELIKI PETAK! FOTO

Foto: Kurir, Privatna Arhiva

Bljana P. (55) iz Piromana uhapšena je zbog sumnje da je u Obrenovcu brutalno ubila Bojana A. (54), s kojim je bila u vanbračnoj zajednici. Telo nesrećnog čoveka, u fazi raspadanja i s vidljivim tragovima nasilja, pronađeno je 30. aprila u porodičnoj kući u Piromanu, gde su živeli poslednje dve godine.

Kako Kurir saznaje, ubistvo se dogodilo sredinom aprila, a telo nesrećnog Bojana pronađeno je na Veliki petak, 30. aprila.

– Telo je pronašao komšija, koji je odmah obavestio policiju. Hitna pomoć je konstatovala smrt, a kako je utvrđeno, Bojan A. viđen je poslednji put 17. aprila. Pretpostavlja se da je ubijen tog dana ili dan kasnije. Telo je u trenutku pronalaska već bilo u fazi raspadanja – rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

foto: Kurir

On je dodao da se sumnja da je Biljana P. izvršila brutalno ubistvo i da je nakon toga pobegla.

– Na telu su odmah bili vidljivi tragovi nasilja – udarci u glavu koji su bili kobni za čoveka. Biljana je odmah bila sumnjiva jer je već imala dosije u policiji a i njeno bekstvo je bilo sumnjivo. Ona je pronađena u Beogradu i odmah je uhapšena. Zanimljivo je da kod sebe nije imala ličnu kartu i da je zapravo nije imala 10 godina – rekao je sagovornik Kurira.

Kako smo saznali u mestu Piroman, Bojan i Biljana su se tamo doselili pre dve godine.

foto: Kurir

– Bojan je radio kao obezbeđenje u Železniku. S Biljanom je živeo u Beogradu, kupili su ovo imanje i preselili se tu. Telo je pronašao njegov kolega i komšija jer su ga zvali da vide šta je s Bojanom pošto je trebalo da bude na poslu – priča jedan od komšija.

On dodaje da je Bojan bio na odmoru i da su komšije mislile da je otišao negde s Biljanom.

– Međutim, kad je čovek otišao do kuće, shvatio je da su vrata otključana. Ušao je i iz hodnika je u dnevnoj sobi na krevetu video Bojana kako nepomično leži. Nije ulazio, odmah je zvao policiju jer je bilo jasno da Bojan nije živ – kaže naš sagovornik..


Odahnuli

Meštani bili u strahu

Meštani su iz medija saznali da je ubica uhapšen. – Nije nam bilo svejedno. Pogotovo žene su se plašile. Verovali smo da se krije u obližnjoj šumi – kažu naši sagovornici.

Komšije objašnjavaju da je Biljana imala preku narav i da se često svađala s Bojanom.

– Konstantno se čula galama iz njihove kuće. Bojan se žalio da mu je ona krala kartice i da je dizala novac iz banke. Poslednji put mu je ukrala telefon i kartice. Zvao je banku da blokiraju karticu i da je prijavi policiji. Ko zna, možda su se zbog toga i posvađali – priča jedan od komšija.

Prema njegovim rečima, Bojan i Biljana su ranije imali brakove sa drugim osobama i u njima decu, ali niko od komšija nije video nijedno od njihove dece

Kurir.rs/Jelena Rafailović

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x