Ta ista slika se prodaje za SULUDU sumu od koje ćete pasti u NESVEST!Foto: Printscreen/Instagram

Ova fotografija je napravljena 6. jula 2019. godine tokom izlaska.

Momci iz Birmingema, njih četvorica: Konor, Kevin, Džejmi i Aleks su se fotografisali, a Internet se danima šalio sa njima. Postali su poznati mim.

Naime, internet je nakon što je fotografija postala viralna na društvenim mrežama odjednom bio prepun mimova inspirisanih upravo ovom slikom.

Sve je otišlo nekoliko koraka dalje, pa se fotografija „Četiri momka u džinsu“ prodaje za čak milion funti na NFT-u.

A šta je NFT? To je vid kriptovalute koja omogućava da se razna umetnička dela na različitim medijima i sajtovima “tokenišu” i prodaju putem mehanizama digitalne trgovine, a ova cena je vrtoglavo visoka.

Inače, „Četiri momka u farmerkama“ su od obične fotografije prerasli i u Instagram nalog koji danas broji više od 20 hiljada pratilaca. Kažu da su dobili puno unosnih ponuda za reklame, a pojavili su se i u nekoliko televizijskih emisija. Nedavno su potpisali neverovatan ugovor za reklamiranje poznatog lanca restorana brze hrane.

(Kurir.rs/A.M./BlicŽena)

Pročitajte još...  Pike čeka bebu sa ljubavnicom? Šakira se potpuno slomila kada je videla njihovu fotografiju iz apoteke

Bonus video:

02:07
KAD ČOVEK PADNE, MORA DA ZNA KAKO I DA USTANE Nikola Đuričko stigao na Festu, a evo šta kaže o povratku iz Amerike za Srbiju

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅