Policajac pucao u gumu pomahnitalom vozaču i tako sebi spasao glavu! UZNEMIRUJUĆI VIDEO

Sponsored Links

Sve je počelo kao rutinska policijska kontrola 1. maja ujutru u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu, ali usledili su jurnjava, sudar, pucnjava, a pravim čudom i prisebnošću policajca sve se završilo bez mrtvih!

“Policajac (24) i njegova koleginica, zaustavili su automobil na kružnom toku, na početku Ulice Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 61. Vozač je prvo poslušao naređenje i stao, policajcu su njegov izgled i ponašanje bili sumnjivi pa je prišao automobilu sa strane vozača čija su vrata bila otvorena. Tada naglo, vozač dodaje gas, policajac ostaje zakačen za automobili nastaje prava drama”, naovdi izvor kurira. 

Sponsored Links


pic.twitter.com/FIgHrzdPcS
— Babica Travica (@BabicaTRAVICA) May 1, 2021

Pročitajte još...  Za 15 dana i po 45.000! Ne radim nigde a imam dvoje dece, te pare mi dobro dođu

Na izlasku iz kružnog toka vozač naleće na drugi automobil, udara ga, penje se na njega i skoro prevrće. Ali nastavlja mahnito bekstvo. 

foto: Printscreen

Sponsored Links

Policajac kome je život visio u koncu, ipak je ostao hladne glave i pucao je u gumu da bi zaustavio mahnitu jurnjavu. 

Vozač sa probušenom gumom nije mogao da nastavi dalje bekstvo i zaustavio se na travnjaku Ivana Ribara u smeru ka Savi, on i suvozač su pobegli. 

Na lice mesta su brzo došle druge patrole policije koje su krenule u poteru za vozačem. Policajac koji je visio na automobilu, prebačen je vozilom Hitne pomoći u bolnicu. Posle lekarskog pregleda ustanovljeno je, da je nekim čudom, prošao samo sa lakšim telesnim povredama. 

Pročitajte još...  Neću da potiskujem stavove da bi on bio VEĆE MUŠKO

“Policija je brzo identifikovala i uhapsila vozača, a onda je usledio novi šok. Za volanom je bio J. L. (17), maloletnik, koji je pri tome bio i pripit. On je uhapšen i danas je priveden u Više tužilaštvo u Beograde za maloletnike. Na teret mu se stavlja krivično delo napada na ovlašćeno službeno lice”, navodi izvor Kurira. 

01:09
Umalo da ubije policajca

Maloletnik će biti gonjen i za saobraćajne prekršaje, ali u svakom slučaju, sve je moglo da se mnogo gore završi i po njega i po policajce i po putnike u durgom automobilu na koji je naleteo. Povređeni policajac je postupio po pravilu i protiv njega neće biti pokrenut nikakav postupak zbog upotrebe oružja. To da su svi ostali živi i jeste, na neki način, pravo čudo uoči Vaskrsa. 

Pročitajte još...  Mare važi za kreatora monstruoznih zločina!? OTAC GA UČIO DA PUCA U POKRETNU METU

Kurir.rs/M.Ž.L.

Kurir

Sponsored Links

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x