ISPLIVALA FOTKA VIKI MILJKOVIĆ I TAŠKETA PRE VENČANJA Vole se skoro 3 decenije, a roditelji su joj BRANILI DA SE UDA ZA NJEGA!

Pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške godinama su u skladnom braku. 

Viki neretko ističe da joj je muž od samog početka najveća podrška, a u braku su više od dve decenije. 

foto: Nemanja Nikolić

Nakon što su se više od 10 godina zabavljali, 2007. godine su rešili da ljubav krunišu brakom.

Viki je na svakom izdanom albumu imala po par hitova, a njen suprug. kao vrstan muzičar, pružao joj je vetar u leđa i oslonac u svakoj situaciji.

Nedavno je isplivala njihova fotografija  iz mlađih dana, na stranici na Instagramu “Srbija Šoubiz”. Oni su se tada još uvek zabavljali, ali se jasno vidi da su bili zaljubljeni do ušiju. Viki i Taške se nisu puno promenili od tada pa do danas. 

Inače, Taške ima ćerku iz prvog braka, koja živi u Nemačkoj, te je, kako se navodi, sa pevačicom u sjajnim odnosima.

Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a prvi put poljubili 18. marta 1994. godine. Pevačicini roditelji Zorka i Svetomir čim su čuli da je Viki uplovila u ljubav sa tri godine starijim Tašketom insistirali su da prekine vezu i da više nema nikakav kontakt sa njim. Pevačica je jednom prilikom opisala kako je to izgledalo pre dvadeset šest godina:

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo – ispričala je Miljkovićeva i dodala da je nekoliko meseci trajala tenzija u porodičnom domu oko njene ljubavne veze:

– Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – izjavila je ona.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B. 

Bonus video:

00:12
VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA KAKO SLAVI USKRS U ELITNOM NASELJU! Pevačica čestitala praznik snimkom iz doma, a evo kako je DEKORISALA!

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x