SVU UŠTEĐEVINU SAM POTROŠIO I SAD PRODAJEM PITE! Leontinin bivši muž priznao da je u KRIZI, morao je da započneo NOVI POSAO!Muzičar Filip Pat priznao je da je u krizi, s obzirom da je potrošio ušteđevinu, a nije nastupao više od godinu dana. 

On je otkrio da je zbog situacije sa finansijama započeo novi posao i sada pravi i prodaje pite. 

foto: Printscreen

Filip je ispričao da ni njega nije zaobišla finansijska kriza u kojoj su se, zbog pandemije korona virusa, našli mnogi muzičari, te da je zbog toga došao na ideju da, pored muzike, pokrene još jedan biznis.

– Nema primanja u muzici i ja sam čovek od akcije. Od starta sviram violinu drugačije od drugih. To što sam imao para potrošio sam, i razmišljao sam koji posao ima najmanja ulaganja i shvatio sam da je to to i krenuo da proizvodim pite. Najviše prodajem krompiruše, sir i meso. A malo manje podjednako dobre sa malinom i vanilom – rekao je Pat u jutarnjem programu na Provoj televiziji. 

foto: Printscreen

Filip je, inače, prošle godine treći put stao na „ludi kamen“, sa suprugom Mašom Garić, sa kojom je nedavno dobio i prinovu.

Prethodno je bio u braku sa Milicom Stevanović, a Filipova prva supruga bila je pevačica Leontina Vukomanović, sa kojom ima ćerku Luciju.

Pročitajte još...  Zaboravljena od svih, umrla u velikoj bedi: Potresan život naše glumice, koja je bila žena poznatog srpskog pevača

foto: ATA Images

Kurir.rs/I.B. 

Bonus video:

02:39
LEONTINA SAVETUJE KAKO DA PREPOZNATE TALENAT KOD DECE: Kad vidite da rade ovo obavezno ih odvedite u hor (KURIR TV)

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅