ŽIRI U ZG BIO JE NAJKREDIBILNIJI DOK SMO LUKAS I JA BILI TAMO! Zorica Brunclik o muzičkom takmičenju: Ja sam unosila ŽIVOST!Zorica Brunclik na početku muzičkog takmičenja „Zvezde granda“ pre šest godina bila je jedan od članova žirija. Poznata pevačica dotakla se kompetencija ocenjivača, a sebe predstavila kao naveselijeg među njima.

foto: Kurir

„Ovo je bio najkredibilniji žiri. ispred koga je bila čast da nastupiš. Svaki komentar dobijen od ovog sastava upućen kanidatu bio je sa poštovanjem, uvažavanjem i sa velikim obzirom“, rekla je Brunclikova.

foto: Kurir

Ona smatra da je ovaj šou učinila drugačijim.

„Ja sam živost i neku energiju unosila u taj projekat jer sam tako osećala. Kad je neko bio dobar, imala sam veliku potrebu da to i kažem“, objašnjava narodna pevačica i otkriva da se najbolje slagala sa Acom Lukasom.

Kaže da joj je kao članici žirija najbitnije bilo to odakle dolaze takmičari.

„Da li imaju ta deca imaju šta da obuku, da li su imali za autobus da dođu? Oni su imali želju da izađu iz tog nekog svog života. Ja sam neko ko je na prvo takmičenje otišla u gumenim čizmama u julu mesecu, crne gumene čizme do ovde, koje mi je mama namazala zejtinom. Ja sam toliku želju imala da izađem iz te sirotinje i toliko sam volela da pevam, pretpostavljam da 98 odsto kandidata ima tu istu želju i da ih više od polovine dolazi sa pričom sličnoj mojoj. I sad ja treba da kažem nekoj tananaoj duši, ti nisi obučena za scenu. Smatrala sam da nije ok da tako uradim, moje kolege su smatra da znaju i da se razumeju… Ja sam rekla doviđenja „, navela je ona u Sceniranju na Kurir televiziji.

Pročitajte još...  Dženifer Lopez u neobičnom izdanju: "Štreberskim" stilom istakla je najpopularniju boju sezone

(Kurir.rs) 

Bonus video:

01:40
Zorica i Kemiš se kucali jajima u studiju Kurir televizije

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅