Santana psovao Sandri pokojnog OCA, A NJOJ PAO MRAK NA OČI! (VIDEO)Bora Santana i Sandra Rešić opasno su se posvađali oko provociranja, da bi na kraju pevačica nasrnula na njega.

Sandra se naljutila na Milicu Kemez i Boru, a onda „osula paljbu“.

foto: Printscreen

„Milice zašto mene uzimaš u usta i stalno me peckaš? Niti te diram niti te komentarišem, jer ja nisma tvoj problem, tvoje najveći problem je Milica Kemez,a ne Sandra Rešić! Ti si jedan mali miš koji ne sme ništa da kaže Milici, jer je voliš p*čko“, vikala je Sandra.

„Ja sam video ko si i šta si podržavala, a onda si pokazala ko si i ja nju ako volim to je moj problem, a što ti nisi rekla da voliš Anđela, ja bih te podržao! Ali nema veze, sve ću da kažem za mesec dana i j*bem li ti mamu i tatu po sred p*čke, i sve na gomilu“, rekao je Bora.

foto: Printscreen

„Danima me pecka, sve ću da kažem ali neću sada jer mi ne trebaju klipovi, ja ću sve da kažem ispod jorgana bez bubice pa neka mi uzmu honorare! J*bali vas honorari, dabogda ih dao na ono što ne treba“, vikala je Sandra po imanju, a onda ju je Stefan Karić izveo iz kuće da ne bi nasrnula na Boru.

Kurir.rs/K.Đ.

Pročitajte još...  U šestoj deceniji grmi kako izgleda: Bliska saradnica otkrila tajnu mladolikosti Džej Lo i zašto joj se divi

Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅