DA JE TRAŽIO, DISTANCIRALA BIH SE! Kristina pokušala svu krivicu da svali na Kristijana za njihov odnos, zadrugari je osudili!

Naredno pitanje u Zadruzi je postavljeno za Kristinu Spalević, a onda je istakla da je Kristijan tražio od nje da se distancira, ona bi to uradila. 

“Kako vidiš odnos sa Kristijanom i kakve emocije i vajbove imaš povremeno? I da li čekaš da se napijem na naskočiš na mene, i čekaš da se nešto desi?” – pitao je Kristijan.

– Ja u Kristijana nisam zaljubljena, ali te iskre kada se vidi to je kada me nasmeje do suza. Ja njega nikada nisam gledala tako, kao i celog života gledam ko može da me nasmeje a ne fizički izgled. Ovo da čekam da se napije, je totalna glupost i to se i pre potezalo ali nije istina, i za svaki odnos je potrebno dvoje i naš odnos jeste čudan i neuobičajan. Ja sam rekla da su muškarci oko mene stalno, i ja nemam drugi komentar a da mi je rekao da se distanciramo, ja bih i uradila ne bih umrla! – rekla je Kristina.

foto: Printscreen

– Kako tako pričaš, kao ne bi umrla da on ode od tebe – dodala je Tara.

– Ja sam rekla da ne bih umrla, nisam umrla ni za bratom kojeg sam ostavila u bolnici! – dodala je Kristina.

– Da tebi on prija ja shvatam, ali ti se ne odmičeš od njega kao ni on i rekla sam mu to! Ja sam uvek imala drugare sa kojima sam mogla i da spavam, ali nije normalno da si uvek pored njega i on je odlučujuća igra u vašem odnosu – rekle je Nadica.

– Ja radim kako ja osećam i kako ja hoću! – odbrusila je Kristina.

– Sve ono što vi pričate njoj, želite da kažete njemu ali ne smete da mu kažete! – vikala je Paula.

– Pošto mislite da sam zaljubljen u nju, onda ću i nju da o*jebem! – rekao je Kristijan.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:33
KIJA PRVI PUT PRED KAMERAMA SLUŠALA LUNINU PESMU: Dreg kraljice zapalile KONTRA ŠOU, Kockareva priznala: NJOJ sam sve oprostila i pre tudnoće, želim joj svu sr

Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x